Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Neymar a comis-o din nou. Cum s-a dat de gol că nu respectă carantina

Neymar a stârnit indignare și riscă să primească o nouă amendă de la conducătorii lui PSG. Starul liderului din Ligue 1 a plecat în Brazilia pentru a se feri de pandamia de Covid-19, dar nu respectă carantina.

de Iulian Focșăneanu

la 28.03.2020 , 00:10

Neymar
Neymar nu respectă carantina - Captura Instagram
  • Neymar a plecat în Brazilia pentru a se feri de pandemie
  • Starul lui PSG nu respectă însă carantina
  • Brazilianul apare înconjurat de prieteni într-o postare pe instagram

Neymar a stârnit indignare și riscă să primească o nouă amendă de la conducătorii lui PSG. Starul liderului din Ligue 1 a plecat în Brazilia pentru a se feri de pandamia de Covid-19, dar nu respectă carantina. 

Atacantul de 28 de ani este înconjurat de prieteni și se distrează de minune în vila luxoasă pe care o deține la Rio de Janeiro.

Neymar s-a dat de gol într-o postare pe instagram

Articolul continuă după reclamă

Neymar nu se ferește să le arate fanilor că este mai degrabă în vacanță decât în carantină. Ultima postare pe rețelele de socializare a adus asupra lui un val de critici. Brazilianul nu își face griji din cauza pandemiei de coronavirus și se relaxează alături de un grup de prieteni. Nici nu a putut fi vorba de respectarea regulilor de distanțare socială.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform publicației O Dia, Neymar și prietenii săi au fost și la cumpărături. În weekend au fost cu toții într-un supermaket din Angra dos Reis. A încălcat astfel toate indicațiile medicilor lui PSG și pare a-și forța din nou transferul la Barcelona. 

În Brazilia au fost confirmate aproape 3000 de cazuri de coronavirus, iar 77 de persoane nu au mai putut fi salvate de medici. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Sport » Neymar a comis-o din nou. Cum s-a dat de gol că nu respectă carantina