Antena Meniu Search
x

Novak Djokovic, expulzat din Australia, va juca la turneul ATP 500 de la Dubai. Condiţiile ca sârbul să intre în ţară

Tenismenul sârb Novak Djokovic este înscris la turneul de 500 de puncte de la Dubai, programat în perioada 14-26 februarie, informează mundodeportivo.es.

de Redactia Observator

la 25.01.2022, 21:46

- Profimedia

Novak Djokovic va putea intra normal în Emiratele Arabe Unite. În regulile de călătorie se solicită mai multe teste PCR, dar nu există alte prevederi care să împiedice accesul. Cu 72 de ore înainte de zbor, trebuie efectuat un test PCR cu rezultat negativ, cu şase ore înainte, altul, iar la Dubai, ultimul. Nu există o reglementare despre vaccinaţi sau nevaccinaţi. În Emirate, o proporţie foarte mare a cetăţenilor este vaccinată, relatează news.ro.

Novak Djokovic, ce 5 ori campion la Dubai

Liderul ATP a câştigat de cinci ori turneul de la Dubai, ultima dată în 2020, când l-a întrecut în finală, cu 6-3, 6-4, pe grecul Stefanos Tsitsipas. Deşi a fost invitat şi la alte turnee, precum cel de la Rotterdam, Dubai este primul la care el îşi confirmă prezenţa. Însă orice jucător se poate retrage înaintea startului competiţiei.

Novak Djokovic a fost protagonistul unei imens scandal la Australian Open, în această lună. Tenismenul, care se opune vaccinării, a fost nevoit să părăsească Australia, pe 16 ianuarie, cu o zi înaintea începrii grand slam-ului, după ce apelul său la decizia de anulare a vizei de intrare în ţară a fost respins de un tribunal din Melbourne.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Novak Djokovic, expulzat din Australia, va juca la turneul ATP 500 de la Dubai. Condiţiile ca sârbul să intre în ţară