Antena Meniu Search
x

O jucătoare de top 10, după suspendarea primită de Halep: "Este foarte înfricoşător"

Maria Sakkari, numărul 9 WTA, a comentat problemele legate de procedurilor actuale anti-doping din tenis, pe care le-a descris drept "înfricoșătoare" și "stresante" după suspendarea de 4 ani primită în această săptămână de Simona Halep

de Redactia Observator

la 15.09.2023, 15:49

O jucătoare de top 10, după suspendarea primită de Halep: "Este foarte înfricoşător"
Simona Halep - Profimedia

Maria Sakkari a criticat politicile și procedurile actuale antidoping în tenis. După ce a ajuns în sferturile de finală de la San Diego Open, jucătoarei din Grecia i s-a cerut părerea despre modul în care sunt testați jucătorii și despre modul în care sunt comunicate politicile de testare.

"Un lucru pe care vi-l pot spune cu siguranță este că felul în care se gestionează fiecare situație cu orice jucător, orice atlet, este pur și simplu înfricoșător. Vom ajunge la un punct în care nici măcar nu vom mai lua electroliți" a răspuns jucătoarea de 28 de ani.

Sakkari: Nu aș vrea să fiu niciodată în poziția lui Halep

Jucătoarea din Grecia a comentat și modul în care a fost tratat cazul Simonei Halep. "Din fericire, nu am fost în această poziție. Nu aș vrea să fiu niciodată. Am fost foarte atentă cu tot ce are de-a face cu suplimentele. Dar nu știu care este procesul, cum se fac lucrurile în spatele ușilor închise. Nu știu cine are vreun cuvânt de spus. Nu am nicio idee."

Jucătoarea a sugerat că o îmbunătățire simplă ar fi remedierea problemelor legate de aplicația pe care o folosesc jucătorii pentru a indica locul în care se află pentru testare.

"Nu funcționează bine. Ar trebui să-ți reamintească în fiecare zi de intervalul tău de timp și nu o face. Noi călătorim foarte mult în comparație cu alți sportivi. Este pur și simplu foarte stresant. Mă trezesc aproape în fiecare noapte să merg la baie. Dacă este aproape de intervalul meu orar, încep să mă gândesc: "Să mă duc? Să nu mă duc? Să aștept să vină ei?" Este doar foarte stresant."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sport » O jucătoare de top 10, după suspendarea primită de Halep: "Este foarte înfricoşător"