Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Odihnește-te în pace, campionule”. Motociclistul Lorenzo Somaschini a murit la doar 9 ani într-un cumplit accident, în Brazilia

Tragedie în lumea sportului. Motociclistul Lorenzo Somaschini a murit la doar 9 ani, la câteva zile după ce a suferit un cumplit accident în Brazilia.

de Redactia Observator

la 18.06.2024 , 16:22

Tânărul Somaschini, din Argentina, conducea o Honda la Junior Cup de la Interlagos. A căzut la o intersecţie. A primit îngrijiri la faţa locului de la echipe medicală, înainte de a fi transportat la Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo.

A murit la doar 9 ani

Somaschini s-a născut în 2014, iar la vârsta de patru ani a primit prima sa mini motocicletă din partea tatălui său. Era văzut ca fiind foarte un adevărat talent. Visa într-o zi să devină campion MotoGP.

Articolul continuă după reclamă

"Tatăl meu a condus o motocicletă, când aveam doi ani m-a dus la Super și a început să-mi placă. Visul meu este să ajung la MotoGP, să fiu campion mondial", dezvăluise el pentru Paseo Tuerca la mijlocul lunii aprilie, când a avut loc debutul în Buenos Aires Superbike.

Antrenorul său, Diego Pierluigi, a postat un omagiu: „Cu inima frântă și cu sufletul bucăţi trebuie să-mi iau rămas bun de la tine. Îmi vei lipsi atât de mult, Lolito. Mulțumesc că m-ai lăsat să fac parte din visul tău. Odihnește-te în pace, campionule”.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Sport » "Odihnește-te în pace, campionule”. Motociclistul Lorenzo Somaschini a murit la doar 9 ani într-un cumplit accident, în Brazilia