Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Olanda - Germania 2-2. Au dat-o la pace în cel mai aşteptat meci al serii din UEFA Nations League 

Marţi seara s-au jucat ultimele meciuri din etapa a doua a grupelor UEFA Nations League, iar, în cel mai aşteptat duel al serii, Olanda şi Germania au încheiat la egalitate 2-2.

de Redactia Observator

la 11.09.2024 , 10:22

Olanda şi Germania au făcut egal în UEFA Nations League
Olanda şi Germania au făcut egal în UEFA Nations League - Profimedia

Profitând de susţinerea unor suporteri vulcanici, olandezii au deschis scorul încă din minutul 2, prin Reijnders, dar Germania a întors rezultatul până la pauză, graţie golurilor marcate de Undav şi Kimmich.

Dumfries a egalat în minutul 50, iar în ultimele 30 de minute cele două formaţii au tras cu dinţii de rezultat, egalul permiţându-le să se distanţeze la braţ de celelalte echipe din grupă, Bosnia Herţegovina şi Ungaria.

În celelalte meciuri jucate marţi seara în UEFA Nations League s-au înregistrat următoarele rezultate: Ungaria - Bosnia Herţegovina 0-0, Albania - Georgia 0-1, Cehia - Ucraina 3-2, Anglia - Finlanda 2-0, Irlanda - Grecia 0-2, Letonia - Insulele Feroe 1-0, Macedonia de Nord - Armenia 2-0, Andorra - Malta 0-1.

Articolul continuă după reclamă

Competiţia ia o pauză de aproximativ o lună, meciurile din etapele 3 şi 4 fiind programate undeva la mijlocul lunii octombrie, înainte ca prima parte a UEFA Nations League să se încheie în noiembrie, când sunt programate ultimele două etape din faza grupelor.

Vă reamintim că România a debutat cu două victorii în clare în a treia ligă valorică din UEFA Nations League, 3-0 în Kosovo şi 3-1 acasă cu Lituania. Pentru "tricolori" urmează meciurile din Cipru, 12 octombrie, şi Lituania, 15 octombrie, urmând ca România să-şi încheie parcursul din grupe cu două meciuri jucate acasă, cu Kosovo, pe 15 noiembrie, şi cu Cipru, pe 18 noiembrie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Sport » Olanda - Germania 2-2. Au dat-o la pace în cel mai aşteptat meci al serii din UEFA Nations League