Antena Meniu Search
x

Video Penalty-ul anului: Un japonez a înscris golul carierei, după ce a întins la limită regulamentul

Un fotbalist japonez a înscris golul carierei sale, din penalty. Pentru a zăpăci portarul, fotbalistul a întins la limită regulamentul jocului. 

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 05.01.2022, 08:20

Vezi și

Teoretic, atunci când a pornit în alergare spre minge, pentru a executa lovitura, jucătorul nu mai are voie să se oprească. Însă fotbalistul japonez a decis să alerge mai mult pe loc. Cu o serie pe paşi rapizi, dar minusculi, acesta s-a îndreptat enervant de încet către balon. La un moment dat face şi un salt mai înalt, însă îşi reia apoi ţopăitul mai mult pe loc. În cele din urmă profită de confuzia portarului şi trimite balonul în plasă. Arbitrul nu a mai avut ce face şi a trebuit să decidă că golul a fost valabil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să vă reparaţi maşina în service-ul de la colţ de stradă?

Observator » Sport » Penalty-ul anului: Un japonez a înscris golul carierei, după ce a întins la limită regulamentul