Antena Meniu Search
x

Rapid și-a găsit portar nou. Marian Aioani, transferat de la Farul Constanța după plecarea lui Horațiu Moldovan

Clubul de fotbal FC Rapid Bucureşti l-a achiziţionat, miercuri, pe portarul Marian Aioani de la Farul Constanţa, transferul realizându-se ca urmare a plecării lui Horaţiu Moldovan de la gruparea giuleşteană la Atletico Madrid, scrie Agerpres.

de Redactia Observator

la 23.01.2024, 16:00

Rapid și-a găsit portar nou. Marian Aioani, transferat de la Farul Constanța după plecarea lui Horațiu Moldovan
Rapid și-a găsit portar nou. Marian Aioani, transferat de la Farul Constanța după plecarea lui Horațiu Moldovan - Profimedia

"Farul Constanţa şi Rapid Bucureşti au ajuns la un acord privind transferul portarului Marian Aioani la formaţia bucureşteană. Transferat la Farul în iunie 2021, Marian Aioani a evoluat în 103 partide pentru echipa noastră în toate competiţiile, fiind unul dintre cei mai importanţi componenţi ai lotului care au adus la Constanţa titlul de campioană în sezonul trecut. Mulţumim, Marian, pentru toate evoluţiile în alb-albastru", anunţă clubul Farul Constanţa pe site-ul său oficial.

Marian Aioani l-a înlocuit pe Horațiu Moldovan

În vârstă de 24 de ani, Aioani a mai evoluat în cariera sa la Chindia Târgovişte, de unde a fost transferat de Farul Constanţa în vara anului 2021.

Portarul a evoluat până acum la echipele Under-18, U19 şi U21, participând cu selecţionata Under-23 a României la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Marian Aioani a fost transferat de Rapid după ce portarul său titular, Horaţiu Moldovan, a plecat în Spania să semneze contractul cu Atletico Madrid. Formaţia condusă de Cristiano Bergodi îi mai are în lot pe portarii Virgil Drăghia şi Bogdan Ungureanu.

Portarul este al cincilea jucător transferat de clubul FC Rapid în această iarnă după croatul Damjan Djokovic, kosovarii Florent Hasani, Ermal Krasniqi şi sârbul Borisav Burmaz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Rapid și-a găsit portar nou. Marian Aioani, transferat de la Farul Constanța după plecarea lui Horațiu Moldovan