Antena Meniu Search
x

Ratarea transferului la Tottenham l-a afectat pe Vlad Chiriches. Fundasul stelist a intrat in depresie!

Vlad Chiriches a intrat in depresie! Fundasul Stelei nu mai are chef nici de antrenamente dupa ce patronul de la Jilava i-a spus ca nu mai pleaca nicaieri. Presedintele Duckadam il sfatuieste sa-si revina cat mai repede

Vezi și

Vlad Chiriches a intrat in depresie! Fundasul Stelei nu mai are chef nici de antrenamente, dupa ce patronul de la Jilava i-a spus ca nu mai pleaca nicaieri. Presedintele Duckadam il sfatuieste sa-si revina cat mai repede. “Nu poate fi bucuros ca s-a ratat, in prima faza, acest transfer. Dar el va trebui sa-si continue treaba, sa joace cat mai bine, cota lui trebuie sa creasca si sunt convins ca acest transfer se va mai face mai tarziu sau poate altul. Daca va fi foarte afectat, numai el are de pierdut", a declarat Duckadam.

Chiriches a despachetat bagajul de Londra, dar ar putea pleca la iarna. La Tottenham, portile raman deschise, spun englezii. Vestea poate fi ca o terapie la psiholog pentru stelistul deprimat Chiriches. “A venit la Steaua pentru ca de la Steaua se putea pleca in Anglia. Sa li se dea drumul pentru ca fotbalul merge in continuare, si fara ei, si cu ei. Crestem si noi in Europa, sa spuna: dom'ne, fotbalul se joaca si in Romania! Steaua aare jucatori valorosi, sunt convins ca la iarna vom avea oferte multe si foarte bune”,a adaugat presedintele Duckadam.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Ratarea transferului la Tottenham l-a afectat pe Vlad Chiriches. Fundasul stelist a intrat in depresie!