Antena Meniu Search
x

Razboi total intre Laurentiu Reghecampf si Victor Piturca

Nimeni nu mai stie de la ce a pornit razboiul dintre Laurentiu Reghecampf si Victor Piturca, dar conflictul a ajuns departe. Antrenorul Stelei si selectionerul echipei nationale s-au jignit grav ieri-seara si conflictul nu da semne ca s-ar apropia de sfarsit

Vezi și

Razboi total intre Laurentiu Reghecampf si Victor Piturca. Cu doua saptamani inainte de prima actiune a nationalei, amicalul cu Slovacia si cu doar o luna ramasa pana la dubla de foc pentru calificare, cu Turcia si Ungaria, antrenorul Stelei s-a suparat pe selectioner, dupa ce acesta din urma a acordat acum doua zile un interviu in care chestiona metodele folosite la Steaua.

"Cu ce l-am atacat eu pe Reghecampf? Din contra, din respect pentru suporterii stelisti, nu am reactionat la acele tampenii pe care le-a spus. Nu vorbesc nimic despre Cristea, ca se supara Reghecampf. Ca sunt jucatorii lui ma-sa si ai lui tac-su! Eu pe Latovlevici nu l-am criticat, am facut doar o observatie", a spus Victor Piturca, conform gsp.ro

"Sa nu mai convoace jucatori de la Steaua, foarte bine, sa convoace alti jucatori pentru ca are o gramada de jucatori, daca el ne ameninta inainte de un meci la Tbilisi ca trebuie sa fim foarte atenti la ce vorbim. Dar cine e el? E antrenorul echipei nationale, OK. Daca nu ii place Latovlevici, sa nu-l convoace", a raspuns antrenorul Stelei.

"Ce dialog sa am eu cu Victor Piturca? El a inventat coada de la cirese, el stie cel mai bine. Am avut un singur dialog despre jucatorii care vor sa mearga in cantonamentul din iarna, din Spania, si i-am explicat anumite lucruri. Nu am cu cine sa am un dialog. Daca el imi spune mie ca mint, inseamna ca el se minte singur. El stie foarte bine ce fac jucatorii cand vin la echipa nationalã.", a fost ultima replica a lui Reghecampf, in noua escaladare a conflictului dintre el si selectionerul Victor Piturca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Razboi total intre Laurentiu Reghecampf si Victor Piturca