Antena Meniu Search
x

Războiul dintre Kyrgios şi Tsitsipas continuă, după meciul tensionat de la Wimbledon. "Are o parte malefică"

Jucătorul de tenis grec Stefanos Tsitsipas l-a numit pe australianul Nick Kyrgios “agresor” şi "malefic", după partida tensionată de la Wimbledon.

de Antonia Roşu

la 04.07.2022, 14:34

Războiul dintre Kyrgios şi Tsitsipas continuă
Războiul dintre Kyrgios şi Tsitsipas continuă - Profi Media

Kyrgios l-a învins pe jucătorul grec în turul al treilea, după patru seturi, 6-7 (2) 6-4 6-3 7-6 (7), într-un meci controversat care a stârnit un conflict şi în afara terenului de tenis. Tsitsipas a fost înfuriat de stilul de joc lipsit de fair play al australianului, pe care ulterior a încercat să îl lovească la finalul unui punct cu mingea. Kyrgios a fost avertizat de mai multe ori de către arbitru cu privire la limbajul vulgar, declanşat de faptul că grecul nu a fost descalificat după gestul de a-şi lovi adversarul.

Schimb dur de replici după meci Tsitsipas - Kyrgios

“Îşi batjocoreşte adversarii, asta face el. Are o parte malefică. Este un agresor. Probabil era un bătăuş şi la şcoală”, a declarat Stefanos Tsitsipas la conferinţa de presă de după meci. Declaraţia grecului a fost urmată de răspunsul ferm al lui Kyrgios: “Nu l-am agresat în niciun fel. Până la urmă, el a fost cel care a încercat să mă lovească. Sunt unul dintre cei mai agreaţi jucători de tenis. El este cel pe care nu îl place lumea la vestiar", transmite CNN.

Stefanos Tsitsipas a fost amendat cu suma de 10,000$, în timp ce Kyrgios se află la a doua sancţiune din cadrul turneului Wimbledon. Australianul a mai fost amendat pentru că a scuipat în direcţia unui spectator care încerca să îi distragă atenţia pe durata meciului. Acesta a fost sancţionat pentru ambele incidente cu suma de 14,000$.

Jucătorul din Australia îl va înfrunta pentru un loc în sferturile de finală pe americanul Brandon Nakashima.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Războiul dintre Kyrgios şi Tsitsipas continuă, după meciul tensionat de la Wimbledon. "Are o parte malefică"