Antena Meniu Search
x

Reacţii după Universitatea Craiova - FCSB, cel mai aşteptat meci al etapei din play-off

Universitatea Craiova şi FCSB s-au înfruntat, luni seara, în cel mai aşteptat meci din etapa a VIII-a a play-off-ului Superligii de fotbal.

de Redactia Observator

la 07.05.2024, 13:56

Meciul dintre Universitatea Craiova şi FCSB a provocat numeroase reacţii
Meciul dintre Universitatea Craiova şi FCSB a provocat numeroase reacţii - Facebook/Universitatea Craiova

Oltenii au profitat la maxim de faptul că FCSB a mers în Oltenia ca în vacanţă şi s-au impus cu 2-0, graţie golurilor marcate de Raul Silva şi de Andrei Ivan.

Astfel, CS Universitatea Craiova a obţinut puncte importante în lupta pentru calificarea directă în cupele europene, oltenii fiind umăr lângă umăr cu CFR Cluj.

Cum era de aşteptat, meciul dintre CS Universitatea Craiova şi FCSB a stârnit numeroase reacţii. Deşi echipa pe care o simpatizează a obţinut victoria împotriva unei formaţii aflate în vacanţă, Sorin Cârţu nu a ezitat să-i ironizeze pe cei de la FCSB, conform fanatik.ro: "Becalambous e acolo, i-am văzut aroganţa prin care spunea să i se aducă antrenori. Aseară l-a bătut Gâlcă. Eşti antrenor doar la pozitiv, eşti şi la negativ. Avea şi o răzbunare pe el. A luat trei trofee şi a fost dat afară. Deci e 1-0 pentru Gâlcă în meciul cu Becalambous. Era un joc important şi pentru Costel Gâlcă, aşa cum va fi şi la anul. Prestaţia lui trebuie să fie cu încărcătură maximă. Vorbind analitic, conjunctura jocului ne-a fost favorabilă. Nu putem spune că ne-a consolidat locul doi pentru că mai sunt de jucat cu maximă atenţie două etape. Am început foarte bine, cu gol în minutul 4. Îţi creează o altă stare de spirit. Au fost momente în joc în care şi FCSB putea să echilibreze partida. Au avut ocazii bune cu Tavi Popescu, a fost şutul periculos al lui Olaru. Apoi a venit golul doi care a descătuşat. A fost un joc la discreţia noastră după ratarea penalty-ului, mai puteam marca. Au avut ocazii Ivan, Bană. La ceea ce s-a întâmplat în prima repriză, preocuparea a fost de a nu da spaţii libere".

Pe de altă parte, Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, nu a părut foarte afectat de eşecul suferit de echipa sa la Craiova şi a părut mai degrabă interesat de următorul sezon: "Până cum ziceam să îmi aduceți echipe. Acum vă zic să-mi aduceți antrenori. Văd că Șucu mi-l aduce pe Lucescu. Păi, de când voiam eu să-mi măsor puterile cu Lucescu? Ce Gâlcă? Nu e de talia mea. Petrescu, Lucescu, Hagi sunt de talia mea. Îl vrea pe Lucescu la Rapid, am și eu cu cine să mă bat".

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Sport » Reacţii după Universitatea Craiova - FCSB, cel mai aşteptat meci al etapei din play-off