Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Real Madrid a anunţat oficial transferul lui Kylian Mbappe: "E un vis devenit realitate"

Clubul Real Madrid a anunţat oficial, luni seară, transferul atacantului francez Kylian Mbappe, în vârstă de 25 de ani, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 03.06.2024 , 21:18

Real Madrid a anunţat oficial transferul lui Kylian Mbappe: "E un vis devenit realitate"
- Profimedia

Mbappe a semnat un contract pe cinci sezoane. "O vedetă mondială ajunge la campioana Europei", a anunţat Real. Ajuns la final de contract la PSG, unde a jucat din 2017, atacantul internaţional francez în vârstă de 25 de ani (77 de selecţii, 46 de goluri) a semnat un contract pe cinci ani cu campioana Spaniei şi câştigătoarea Ligii Campionilor.

Mbappe ar fi primit o primă de 100 de milioane de euro

Nu există nicio taxă de transfer care să fie plătită de Real, deşi unele surse sugerează o primă de semnare de 100 de milioane de euro.

Articolul continuă după reclamă

”Un vis devenit realitate. Sunt foarte fericit şi mândru să fac parte din clubul visurilor mele. Este imposibil de explicat cât de fericit şi emoţionat mă simt în acest moment. Abia aştept să vă văd, Madridistas, şi vă mulţumesc pentru sprijinul vostru incredibil. Hala Madrid!”, a scris Mbappe pe X.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Sport » Real Madrid a anunţat oficial transferul lui Kylian Mbappe: "E un vis devenit realitate"