Antena Meniu Search
x

Real Madrid - AC Milan 3-2, într-un meci amical disputat în SUA. 70.000 de oameni au fost în tribune

Echipa spaniolă Real Madrid a învins cu scorul de 3-2 formaţia italiană AC Milan, într-un meci amical disputat luni pe stadionul Rose Bowl din Pasadena (Statele Unite), în faţa a 70.814 spectatori, informează EFE, citat de Agerpres. AC Milan a condus cu 2-0 la pauză, dar madrilenii au reuşit să întoarcă în cele din urmă scorul. 

de Redactia Observator

la 24.07.2023, 16:00

AC Milan a condus cu 2-0 la pauză, prin golurile lui Fikayo Tomori (25) şi Luka Romero (42), madrilenii reuşind "remontada" în partea a doua a jocului, prin dubla lui Fede Valverde (57, 59) şi golul lui Vinicius Junior, care a adus victoria în minutul 84.

Debutul lui Jude Bellingham la Real Madrid

Cu această ocazie şi-a făcut debutul la Real Madrid internaţionalul englez Jude Bellingham, pentru care spaniolii au plătit mai mult de 100 de milioane de euro pentru a-l transfera de la formaţia germană Borussia Dortmund, în această vară.

Real Madrid a început astfel cu dreptul turneul său în Statele Unite, în cadrul căruia urmează să mai înfrunte echipele Manchester United (27 iulie, la Houston), FC Barcelona (29 iulie, la Arlington) şi Juventus Torino (3 august, la Orlando).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Sport » Real Madrid - AC Milan 3-2, într-un meci amical disputat în SUA. 70.000 de oameni au fost în tribune