Antena Meniu Search
x

Ministrul Sportului anunță redeschiderea tuturor sporturilor, inclusiv cele de contact

Ionuţ Stroe, ministrul Sportului, a anunțat reluarea tuturor sporturilor din România, inclusiv cele de contact. Modalitatea de a aşeza publicul în tribune este extrem de uşoară, spune ministrul.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 11.09.2020, 22:42

Si sporturile de contact vor fi reluate
Ministrul Sportului anunță reluarea tuturor activităților sportive în România - Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta
  • El are și o modalitate de așezare a publicului în tribune
  • Măsura s-ar putea aplica de săptămâna viitoare

"Săptămâna viitoare vom veni cu un nou ordin care practic, şi ţinând cont de aceste noi reguli, vom redeschide toate sporturile, inclusiv cele de contact, care aşteptau de ceva vreme. Modalitatea de a aşeza publicul în tribune este extrem de uşoară, pe baza unei rezervări online, apropo de maparea tuturor stadioanelor, exact cum am cumpăra bilete la cinematograf", a anunțat ministrul Sportului.

De asemenea, Stroe a anunţat cum se vor desfăşura orele de sport de la începerea şcolilor.

"Este un proiect gândit împreună cu COSR şi cu Aspen Institute şi cu Ministerul Educaţiei. Vom avea şi variantă online la el, apropo de cum se poate preda sportul unor copii acasă, cum poţi să simulezi anumite exerciţii fizice, cum poţi să îţi asiguri distanţarea, să faci un fel de alfabetizare şi de prezentare mult mai prietenoasă decât o întâlnesc ei, pentru că şcoala e primul loc unde copii se întâlnesc cu sportul şi trebuie să îi prezinţi sportul ca fiind o activitate frumoasă care să îl atragă”, spune ministrul, citat de Mediafax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Ministrul Sportului anunță redeschiderea tuturor sporturilor, inclusiv cele de contact