Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Rene Higuita, fosta legendă a Columbiei, a devenit viral pe internet. Ce mesaj a postat în plină pandemie de Covid-19

Rene Higuita, fostul portar legendar al Columbiei în anii 90, a postat un mesaj viral pe rețelele de socializare. Higuita a făcut o autoironie pentru a-i îndemna pe oameni să stea în casă în timpul pandemiei de coronavirus.

de Daniel Samoilă

la 21.03.2020 , 20:25

Rene Higuita
Rene Higuita, fosta legendă a Columbiei, a devenit viral pe internet. Ce mesaj a postat în plină pandemie de Covid-19 - Digi Sport
  • Rene Higuita, mesaj autoironic în plină pandemie de Covid-19
  • Higuita a postat o fotografie cu o gafă în meciul Columbia-Camerun
  • Higuita a avut o carieră controversată

Rene Higuita, fostul portar legendar al Columbiei în anii '90, a postat un mesaj viral pe rețelele de socializare. Higuita a făcut o autoironie pentru a-i îndemna pe oameni să stea în casă în timpul pandemiei de coronavirus.

Higuita a postat o fotografie cu el însuși de la meciul Columbia-Camerun din optimile Campionatului Mondial din 1990. Atunci, Rene a ieșit greșit și echipa adversă a marcat. De data aceasta a scris un mesaj cu impact în aceste zile dificile: ”Dacă ei îți zic să nu ieși, nu ieși!”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Rene Higuita, autoironie ca să încurajeze lumea să stea în casă pe timpul crizei de Covid-19

”Am primit de multe ori această imagine azi. Dacă această fotografie ajută oamenii să conștientizeze situația, o voi folosi. Mai întâi sănătatea. Dacă poți face lucrurile de acasă, atunci nu ieși...”, a fost mesajul lui Higuita pe twitter.

Rene Higuita s-a remarcat în trecut pentru poveștile controversate din jurul său. Acesta a fost prieten cu Pablo Escobar, un baron al drogurilor, dar a și fost implicat în scandaluri pentru consumul de cocaină. Pentru naționala Columbiei a apărat poarta de 68 de ori și chiar a înscris trei goluri din penalty.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Sport » Rene Higuita, fosta legendă a Columbiei, a devenit viral pe internet. Ce mesaj a postat în plină pandemie de Covid-19