Antena Meniu Search
x

Video Revoltă în centrul Aradului. Suporterii echipei UTA au ieşit în stradă

Peste o mie de suporteri au ieşit să protesteze pe străzi, luni seară, nemulţumiţi că UTA a refuzat propunerea unui grup de investitori care voiau să preia clubul de fotbal. Protestul a avut loc chiar înaintea primului meci pe care echipa arădeană l-a disputat acasă în noul sezon competiţional.

de Redactia Observator

la 26.07.2022, 08:48

Vezi și

Mitingul ''Vrem UTA liberă'', organizat de asociaţia suporterilor, a avut loc în Piaţa Avram Iancu. Suporterii ''Bătrânei Doamne'' au scandat şi au cântat neîncetat pentru echipa lor de suflet. Îmbrăcaţi în culorile tradiţionale alb-roşu sau în tricourile negre de galerie, microbiştii au colorat întrega piaţă.

Neînţelegerile dintre suporteri şi Alexandru Meszar, actualul conducător al clubului, au crescut după ce acesta a refuzat propunerea unui grup de investitori care voiau să preia echipa.

Suporter: “Mi-aş dori ca noii investitori să fie aproape de UTA, să avem un capital mai mare, ca să putem face investiţii, să putem face performanţă mai mare, să putem să aducem jucători mai buni.”

Suporter: “Nu permite investitorilor să vină, să investească la club. Au tot felul de afaceri necurate, cel puţin la club. Nu ies cu acte în faţa noastră, să ne spună: ''uitaţi, s-a întâmplat asta, s-a întâmplat cealaltă.''. Avem milioane de euro datorii, o să ajungem la fel ca în 2007, în liga a 2-a.”

Pe acelaşi subiect

Dan Proca, preşedinte Suporter Club UTA: “Nu înţelegem reticenţa lui de a accepta nişte oameni care vin alături de clubul nostru, care sunt utişti, care să-l ducă la următorul pas, care vor să plătească aceste datorii, care, iniţial, îl implicau şi pe dânsul în acest proiect.”

După mai bine de o oră, suporterii au luat-o la pas spre stadion. Pe drum, au oprit să-şi strige nemulţumirile şi în faţa Primăriei, dar şi la Consiliului Judeţean. Suporterii susţin că vor continua protestele până când echipa lor de suflet va fi cedată unui investitor privat.

Suporter: “UTA, echipa noastră de suflet. Iubim UTA şi o să o iubim pentru totdeauna.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Revoltă în centrul Aradului. Suporterii echipei UTA au ieşit în stradă