Antena Meniu Search
x

RIO 2016: Primele reacţii ale româncelor care au câştigat aurul olimpic la spadă. “Cu această victorie ne-am spălat păcatele de la individual”

Fetele din echipa de spadă a României, câştigătoare ale medaliilor de aur la Rio, au oferit primele reacţii după performanţa extraordinară din Brazilia.

Fetele din echipa de spadă a României, câştigătoare ale medaliilor de aur la Rio, au oferit primele reacţii după performanţa extraordinară din Brazilia.

Ana Maria Popescu susţine că, prin această victorie, ea şi colegele sale au reuşit să îşi spele păcatele din probele individuale, acolo unde nu au reuşit să obţină medalii.

“Cu această victorie ne-am spălat păcatele de la individual. Îi dedic medalia tatălui meu (decedat înainte de Olimpiadei de la Londra - n.red.). Se spune despre mine că sunt arogantă în scrimă. Să-l vedeţi pe antrenorul Chinei, Daniel Lavavasseur. Mă bucur că le-am bătut pe chinezoaice", a spus aceasta, citată de ProSport.

Pentru Loredana Dinu, aurul olimpic este încă un vis, deşi sportiva noastră are deja medalia la gât.

“Am trăit finala cu un puls extrem de mare, simţeam că-mi iese inima din piept şi nu mai am aer. Atunci când nu eram pe planşă, genunchii îmi tremurau atât de tare încât nu puteam să scriu scorul pe foaie. Nu-mi vine să cred că mi s-a îndeplinit un vis”, a declarat aceasta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » RIO 2016: Primele reacţii ale româncelor care au câştigat aurul olimpic la spadă. “Cu această victorie ne-am spălat păcatele de la individual”