Antena Meniu Search
x

Video Scene incredibile înaintea meciului România - Irlanda de Nord. Ionel Ganea, scos cu forţa din maşină de poliţişti

Scene halucinante înainte de meciul dintre România şi Irlanda de Nord. Ionel Ganea a fost scos cu forţa din maşina personală de poliţişt, după ce fostul fotbalist a refuzat să oprească la semnalul agenţilor.

de Redactia Observator

la 22.03.2024, 22:54

Scene incredibile înaintea meciului România - Irlanda de Nord. Ionel Ganea, scos cu forţa din maşină de poliţişti
Scene incredibile înaintea meciului România - Irlanda de Nord. Ionel Ganea, scos cu forţa din maşină de poliţişti - as.ro

Ionel Ganea a provocat un scandal uriaş la Arena Naţională. Fostul internaţional român nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi a fost scos cu forţa din maşină.

Fostul fotbalist a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor

Ganea a vrut să ajungă cu maşina într-o zonă în care nu avea acces. Poliţiştii au fost nevoiţi să recurgă la forţă pentru a-l scoate din maşina personală. Ganea a fost băgat în maşina de poliţie şi dus la secţie. Totul a pornit după ce Ganea a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor pentru controlul de rutină, potrivit as.ro.

Soţia lui Ionel Ganea a oferit o primă reacţie după scenele halucinante de la Arena Naţională.

Pe acelaşi subiect

„Ce să se întâmple? I-au zis pe un ton de comandă: «pune piciorul pe frână, pune piciorul pe frână». Ionel le-a zis: «vă rog frumos să îmi vorbiți frumos». Domnul s-a agitat, ați văzut continuare.

Ionel a vrut să intre în parcare. I-a zis să tragă pe dreapta pentru a-i lua permisul. Nu făcuse nimic… pentru că sunt de la poliție au putut”, a declarat soția lui Ionel Ganea, la câteva momente după incident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Scene incredibile înaintea meciului România - Irlanda de Nord. Ionel Ganea, scos cu forţa din maşină de poliţişti