Antena Meniu Search
x

Scrimera Ana Maria Popescu, despre condiţiilor de la JO: Am ajuns la sală, undeva la Polul Nord dacă ne luăm după temperatură

RIO 2016. Scrimera Ana Maria Popescu a postat, sâmbătă, un mesaj pe o reţea de socializare în care spune că fetele din lotul României au ajuns la sală, ”undeva la Polul Nord” dacă se iau după temperatură, iar prima care va intra în competiţia olimpică este ”Sufleţel”, adică Simona Pop.

RIO 2016. Ana Maria Popescu a postat, sâmbătă, un mesaj pe o reţea de socializare în care spune că fetele din lotul României au ajuns la sală, ”undeva la Polul Nord” dacă se iau după temperatură, iar prima care va intra în competiţia olimpică este ”Sufleţel”, adică Simona Pop.

RIO 2016. ”Am ajuns la sală... undeva la Polul Nord dacă ne luam dupa temperatură. Sufleţel (Simona Pop – n. r.) intră prima în competiţie şi a început deja încălzirea! Să fie o zi cât mai lungăăăă… Vă pupăm!”, a scris Ana Maria Brânză lângă o fotografie cu Simona Pop în sală.

RIO 2016. Simona Gherman, Ana Maria Popescu şi Simona Pop încep sâmbătă, de la ora 15.00, calificările la spadă individual, iar semifinalele şi finalele vor avea loc începând cu ora 22.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că va intra România în Schengen şi cu graniţele terestre până la finalul anului?

Observator » Sport » Scrimera Ana Maria Popescu, despre condiţiilor de la JO: Am ajuns la sală, undeva la Polul Nord dacă ne luăm după temperatură