Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Selecționerul Angliei, Gareth Southgate, a demisionat. "Ca un englez mândru, a fost onoarea vieţii mele"

Selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, a demisionat, marţi, după a doua înfrângere consecutivă în finală la Campionatul European. Englezii au pierdut cu 2-1 în faţa Spaniei la Berlin duminică, după ce au fost învinşi la penalty-uri de Italia pe Wembley în urmă cu trei ani.

de Redactia Observator

la 16.07.2024 , 13:56

Selecționerul Angliei, Gareth Southgate Selecționerul Angliei, Gareth Southgate, a demisionat. "Ca un englez mândru, a fost onoarea vieţii mele" - Profimedia Images

În vârstă de 53 de ani, Southgate şi-a condus ţara timp de 102 meciuri în opt ani la conducere. Contractul său urma să expire la sfârşitul acestui an.

"Ca un englez mândru, a fost onoarea vieţii mele să joc pentru Anglia şi să conduc Anglia. A însemnat totul pentru mine şi am dat totul. Dar este timpul pentru schimbare şi pentru un nou capitol", a declarat Southgate.

Directorul executiv al Football Association, Mark Bullingham, a declarat că procesul de numire a succesorului lui Southgate a început.

Articolul continuă după reclamă

El a adăugat că FA "are o soluţie interimară, dacă este necesar" şi nu va comenta mai mult cu privire la procesupână când un nou selecţioner este numit.

Următorul meci al Angliei este împotriva Republicii Irlanda în Liga Naţiunilor pe 7 septembrie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Sport » Selecționerul Angliei, Gareth Southgate, a demisionat. "Ca un englez mândru, a fost onoarea vieţii mele"