Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Serbia - Spania 0-0, meciul care a arătat că ibericii au neapărată nevoie de un golgeter

Naţionala de fotbal a Spaniei, campioana europeană en-titre, a debutat cu un egal în campania din UEFA Nations League, ibericii împiedicându-se în deplasare, 0-0 în Serbia.

de Redactia Observator

la 06.09.2024 , 16:57

Ayoze Perez, atacantul Spaniei din meciul cu Serbia, a dezamăgit
Ayoze Perez, atacantul Spaniei din meciul cu Serbia, a dezamăgit - Profimedia

A fost tipul de meci cu care ne-am obişnuit, când vine vorba de jocurile Spaniei. Ibericii au dominat, au controlat balonul, au dominat teritorial, dar, de această dată, au resimţit din plin absenţa unui marcator, a unui vârf de atac eficient, care să fructifice fazele frumoase create de Lamine Yamal, Dani Olmo sau Nico Williams.

Luis de la Fuente, antrenorul Spaniei, a mizat din primul minute pe Ayoze Perez, vârful lui Villareal, iar acesta nu a dat randamentul scontat, fiind considerat unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren.

Serbia - Spania s-a încheiat 0-0, în ciuda faptului că ibericii au avut 69% posesia, 18-7 la şuturi spre poartă, 5-1 la şuturi pe poartă şi chiar 9-2 la cornere, deşi sunt o echipă cu o talie relativ mică.

Articolul continuă după reclamă

Grupa de UEFA Nations League din care fac parte Serbia şi Spania este dominată, după prima etapă, de Danemarca. Nordicii au profitat la maxim de momentele favorabile avute şi au învins Elveţia, cu 2-0, la capătul unui joc pe care adversarii l-au încheiat cu doi oameni mai puţin pe teren.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » Serbia - Spania 0-0, meciul care a arătat că ibericii au neapărată nevoie de un golgeter