Antena Meniu Search
x

Sfârșit tragic pentru un portar din Belgia. Tânărul de 25 de ani s-a prăbușit pe teren, după ce a apărat un penalty

Portarul belgian Arne Espeel a murit subit în timp ce juca la Winkel Sport B. Tânărul de 25 de ani s-a prăbușit brusc pe teren, la scurt timp după ce a salvat un penalty într-un joc împotriva lui Westrozebeke.

de Redactia Observator

la 13.02.2023, 17:51

Sfârșit tragic pentru un portar din Belgia. Tânărul de 25 de ani s-a prăbușit pe teren, după ce a apărat un penalty
Sfârșit tragic pentru un portar din Belgia. Tânărul de 25 de ani s-a prăbușit pe teren, după ce a apărat un penalty - Facebook / Arne Espeel

Serviciile de urgență au făcut tot posibilul pentru a-l salva, dar Arne a fost declarat decedat la scurt timp după ce a ajuns la spital. Meciul a avut loc pe terenul de acasă al clubului din Sint-Eloois-Winkel, provincia Flandra de Vest, Belgia, când s-a întâmplat tragedia, relatează Mirror.

Cauza morții nu a fost încă stabilită

Echipa adversă a primit un penalty la începutul reprizei secunde, iar portarul a reușit să intervină salvator, dar a căzut la pământ imediat după aceea. Cauza morții nu a fost încă stabilită și urmează să fie efectuată o autopsie. "Este o tragedie și un șoc pentru noi. Arne a fost cu clubul toată viața și a fost foarte iubit. Este o lovitură cu adevărat grea", a declarat directorul sportiv, Patrick Rotsaert.

Membrii clubului, fanii, precum și familia și prietenii jucătorului vor face luni o plimbare pe străzile din Sint-Eloois-Winkel ca un omagiu adus portarului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Sfârșit tragic pentru un portar din Belgia. Tânărul de 25 de ani s-a prăbușit pe teren, după ce a apărat un penalty