Antena Meniu Search
x

Simona Halep a câștigat turneul de la Praga. 6-2, 7-5 cu Elise Mertens (Video)

Simona Halep s-a impus, fără probleme, în faţa Elisei Mertens şi a câștigat turneul de la Praga, obţinând al 21-lea titlu din carieră.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 16.08.2020, 16:46

Halep a învins-o pe Mertens, în finală
Trofeul cu numărul 21 pentru Simona Halep, după victoria de la Praga - AFP7 / Rob Prange via Hepta

Numărul 2 mondial, Simona Halep, s-a impus fără emoții în fața Elisei Mertens, numărul 3 mondial în două seturi, 6-2, 7-5, câştigând turneul de la Praga.

Cele mai importante faze ale meciului

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Înainte de Mertens, Halep a jucat cu Irina Begu, în semifinală.

"Nu am jucat cel mai bun tenis al meu astăzi. Dar ea era şi obosită. În opinia mea a fost un meci bun şi sunt foarte fericită că l-am putut câştiga. E mereu dificil să joci contra ei. E o jucătoare grozavă. Sunt fericită pentru ea că a ajuns în semifinale şi de faptul că am jucat la acest turneu împrepună. Am ajuns până în finală în primul turneu pentru mine iar asta e bine, e un sentiment plăcut. Voi da totul (în finală - n.r.) pentru că vreau cu adevărat să o câştig, dar nu e niciodată uşor", a declarat Simona Halep, după meciul cu Irina Begu, pe care l-a câştigat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Sport » Simona Halep a câștigat turneul de la Praga. 6-2, 7-5 cu Elise Mertens (Video)