Antena Meniu Search
x

Video Simona Halep a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la nas. Când se va reîntoarce sportiva pe teren

Simona Halep a anunţat, luni, într-o postare pe Instagram, că a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la nas, din cauza problemelor de respiraţie. Ea a mai spus că va avea nevoie de câteva săptămâni de repaus înainte de a-şi relua activitatea fizică.

de Redactia Observator

la 12.09.2022, 20:35

Vezi și

Simona Halep (31 de ani, locul 9 WTA) a anunțat că operația a decurs foarte bine și va avea avea nevoie de câteva săptămâni înainte de a face din nou efort fizic. Astfel, sportiva va lipsi câteva săptămâni de pe terenul de tenis.

"Salut! După cum unii poate ştiaţi, m-am chinuit în ultima perioadă cu problemele la nas şi lucrurile s-au înrăutăţit în timpul verii, mai ales la Washington. Această problemă nu mă lăsa să respir şi lucrurile să înrăutăţeau noaptea, când nu puteam respira deloc pe nas. Singurul mod prin care putea fi rezolvată această problemă era o intervenţie chirurgicală. Doctorul Daniel Popescu este cel care a efectuat-o şi a folosit această oportunitate pentru a face şi o intervenţie estetică. De asemenea, vreau să mulţumesc şi medicului anestezist, dr. Uleia Alex. Totul a decurs foarte bine. Voi avea nevoie de câteva săptămâni de repaus înainte de a face efort fizic. Ne revedem curând pe terenul de tenis!”, a scris Simona Halep, într-un story publicat pe contul său de Instagram.

Simona Halep nu a mai evoluat din 29 august, când a fost eliminată în primul tur la US Open.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » Simona Halep a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la nas. Când se va reîntoarce sportiva pe teren