Antena Meniu Search
x

Simona Halep are un OBICEI BIZAR înaintea fiecărui meci! Noul lider mondial și-a dezvăluit SUPERSTIŢIILE

Simona Halep a devenit oficial cea mai bună jucătoare din lume, după ce a învins-o, sâmbătă, pe letona Jelena Ostapenko, în semifinalele China Open.

Simona Halep a devenit oficial cea mai bună jucătoare din lume, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-4, pe letona Jelena Ostapenko, în semifinalele China Open.

Noul lider mondial al tenisului feminin, performanţă neatinsă de o altă tenismenă din România, a povestit pentru televiziunea naţională care sunt obiceiurile ei de la care nu se abate înaintea niciunui meci. 

"Zilele de meci sunt apăsătoare, pentru că trebuie să aştepţi. De aceea încerc să dorm cât mai mult, pănă la 8.30-9.00. Apoi, iau micul dejun şi merg la sală, unde fac o dezmorţire de o jumătate de oră. Puţină bicicletă, puţin streching, gimnastică. Nu vorbesc cu familia în ziua meciului, doar sms-uri. Întâi cu mama, apoi cu tata şi cu fratele meu. La prânz mănânc în general paste, după care dorm puţin. 45 de minute, maximum o oră. după aceea încep pregătirea pentru meci. Încălzire, masaj, lovesc mingea şi aştept", a dezvăluit Simona Halep.

Sportiva din Constanţa este prima româncă lider mondial în tenis, al doilea român, după Ilie Năstase, care a fost numărul 1 ATP 40 de săptămâni, între 23 august 1973 şi 2 iunie 1974, şi a 25-a jucătoare care urcă pe cea mai înaltă treaptă a ierarhiei, de la introducerea clasamentului computerizat, în 1975.

Pe acelaşi subiect

Halep a acumulat 6.175 de puncte şi a urcat de pe locul al doilea pe locul I, în timp ce fosta ocupantă a primei poziţii, spaniola Garbine Muguruza, are 6.135 de puncte.

În clasamentul Race, care contează pentru Turneul Campioanelor, Halep a urcat de pe locul 3 pe locul 1, cu 5.675 de puncte, în timp ce Muguruza a coborât pe 2, cu 5.635 de puncte.

Primele zece poziţii în clasamentul de simplu sunt ocupate de următoarele jucătoare:

1. Simona Halep (România)  6.175 de puncte;

2. Garbine Muguruza (Spania) 6.135;

3. Karolina Pliskova (Cehia) 5.605;

4. Elina Svitolina (Ucraina) 5.465;

5. Venus Williams (SUA) 4.642;

6. Caroline Wozniacki (Danemarca) 4.640;

7. Jelena Ostapenko (Letonia) 4.510.

8. Svetlana Kuzneţova (Rusia) 4.005;

9. Caroline Garcia (Franţa) 3.860;

10. Johanna Konta (Marea Britanie) 3.795.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Simona Halep are un OBICEI BIZAR înaintea fiecărui meci! Noul lider mondial și-a dezvăluit SUPERSTIŢIILE