Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Simona Halep nu mai joacă o lună. Anunţul făcut de cea mai bună jucătoare a lumii, după eliminarea de la Miami

Simona Halep nu mai joacă o lună. Anunţul făcut de cea mai bună jucătoare a lumii, după eliminarea de la Miami.

de Redactia Observator

la 26.03.2018 , 16:10

Simona Halep nu mai joacă o lună. Anunţul făcut de cea mai bună jucătoare a lumii, după eliminarea de la Miami

Simona Halep nu mai joacă o lună. Anunţul făcut de cea mai bună jucătoare a lumii, după eliminarea de la Miami. Românca a dezvăluit când va reveni pe teren, pauza pe care urmează să o ia fiind foarte lungă.

Simona a fost eliminată duminică noaptea din proba de dublu de la Miami, unde a jucat alături de Irina Begu, după ce sâmbătă fusese învinsă în turul trei al concursului de simplu de Agnieszka Radwanska. Simona a postat pe contul de pe o reţea de socializare un mesaj în care anunţă când va reveni pe teren, după turneul american.

"Îmi iau la revedere de la Miami cu această lovitură frumoasă, din drop. Ne vedem pe zgură. Următoarea oprire: Cluj. Fed Cup.", a scris Simona. Aasta înseamnă că Simona va juca primul meci oficial abia pe 21 aprilie.

Articolul continuă după reclamă

Echipa României va întâlni, la 21 şi 22 aprilie, la Cluj-Napoca, reprezentativa Elveţiei, în barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Federaţiei. Halep a lipsit de la precedenta întâlnire a naţionalei române, cu Canada (scor 3-1), disputată în februarie, tot la Cluj-Napoca, în Grupa Mondială II, din cauza unei accidentări suferite la Australian Open.

După FedCup, Simona Halep va participa la primul turneu pe zgură din acest an, Porsche Tennis Grand Prix, de la Stuttgart.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Sport » Simona Halep nu mai joacă o lună. Anunţul făcut de cea mai bună jucătoare a lumii, după eliminarea de la Miami