Antena Meniu Search
x

Simona Halep nu participă la turneul de la Madrid, deşi a primit un wild card. "Încă nu s-a recuperat"

Simona Halep nu va participa la turneul de categorie WTA 1000 Mutua Madrid Open, pentru care a primit wild card din partea organizatorilor, informează Marca.

de Redactia Observator

la 20.04.2024, 21:50

- Profimedia

“Halep, aflată pe locul 1.146 în clasamentul WTA, primise una dintre invitaţiile pentru tabloul principal al Mutua Madrid Open, a cărui tragere la sorţi are loc duminică. Românca a suferit o problemă la genunchi înainte de a se deplasa la Oeiras, în urmă cu două săptămâni. Ea încă nu s-a recuperat, astfel că a fost nevoită să se retragă de la turneul combinat pe care l-a câştigat în 2016”, notează jurnalul spaniol, potrivit news.ro.

Simona Halep nu îşi grăbeşte revenirea în tenis

Simona Halep ar fi trebuit să participe în această săptămână la turneul de la Oeiras, din Portugalia (WTA 125), însă s-a retras spunând că nu vrea să îşi grăbească revenirea şi că organismul său are nevoie de mai mult timp pentru a se obişnui cu revenirea la antrenamentele complete.

De la revenirea după suspendare, Halep a primit wild card şi la Miami Open, turneu WTA 1000. Ea nu a trecut acolo de primul tur, fiind învinsă de Paula Badosa, scor 1-6, 6-4, 6-3.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Sport » Simona Halep nu participă la turneul de la Madrid, deşi a primit un wild card. "Încă nu s-a recuperat"