Antena Meniu Search
x

Soţia legendarului Alex Ferguson, fost antrenor la Manchester United, a murit. Cei doi erau împreună de aproape şase decenii

Este doliu la Manchester United, după ce Cathy Ferguson, soţia legendarului antrenor Alex Ferguson, a murit vineri după-amiaza, la vârsta de 84 de ani.

de Redactia Observator

la 07.10.2023, 11:14

Alex Ferguson şi Cathy Ferguson au fost împreună aproape 60 de ani
Alex Ferguson şi Cathy Ferguson au fost împreună aproape 60 de ani - Profimedia
  • Alex Ferguson şi Cathy Ferguson erau împreună de aproape 60 de ani.

Cathy Ferguson şi Alex Ferguson au trăit împreună o frumoasă poveste de dragoste care a durat aproape şase decenii. Cei doi s-au întâlnit prima dată în 1964 şi de atunci au rămas împreună. S-au căsătorit în 1966.

Conform Irish Mirror, Alex Ferguson şi Cathy Ferguson au avut împreună trei copii, 12 nepoţi şi un strănepot. Reprezentanţii clubului Manchester United, pe care Alex Ferguson l-a slujit în perioada 1986-2013, au transmis mesaje de condoleanţe, dar şi ideea că jucătorii echipei ar urma să poarte banderole negre la meciul de sâmbătă pe care Manchester United îl are de jucat pe teren propriu, cu Brentford, în etapa a 8-a a campionatului de fotbal din Anglia.

Alex Ferguson nu a ezitat să-şi laude soţia de nenumărate ori, susţinând că fără suportul şi înţelegerea ei nu ar fi avut şansa să-şi creeze o carieră de succes. Alex Ferguson a lăudat-o pe Cathy Ferguson pentru modul în care l-a susţinut, pentru că a reuşit să ţină singură casa şi să crească singură copiii, el fiind mai mereu plecat cu echipa, dar şi pentru că a reuşit să ţină familia Ferguson unită de-a lungul timpului.

Alex Ferguson (81 de ani) este considerat unul dintre cei mai mari antrenori de fotbal din istorie, după ce a câştigat de trei ori campionatul de fotbal al Scoţiei, Cupa Cupelor şi Supercupa Europei, cu Aberdeen, şi zeci de trofee cu Manchester United, printre care 13 titluri de campion al Angliei, două Ligi ale Campionilor, Cupa Intercontinentală şi Campionatul Mondial al cluburilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Sport » Soţia legendarului Alex Ferguson, fost antrenor la Manchester United, a murit. Cei doi erau împreună de aproape şase decenii