Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Spania, prima echipă națională din istorie care reușește să câștige patru Campionate Europene. Mii de români au urmărit finala EURO 2024

Spania, noua campioană a Europei la fotbal! Meciul final a fost urmărit, aseară, de milioane de suporteri din toată lumea. În Bucureşti, toate privirile au fost aţintite pe ecranele care difuzau, în timp real, tot ce se întâmpla pe terenul din Berlin. Suporterii au trăit fiecare gol şi au sărbătorit împreună victoria!

de Ana Maria Munteanu

la 15.07.2024 , 15:56

Deşi tricolorii nu au reuşit să se califice la finala Campionatului European, tribunele amenajate în piaţa George Enescu din Capitală au fost arhipline, cu sute de microbişti veniţi aici să îşi susţină echipa favorită.

Mii de suporteri români au urmărit finala EURO 2024

Suporterii, pregătiţi deja cu pronosticul, au urmărit meciul cu sufletul la gură până în ultima clipă, chiar dacă mulţi dintre ei se aşteptau ca Spania să iasă învingătoare.

Vezi și

Şi în Târgu Mureș, peste 1.000 de suporteri au văzut meciul final din acest campionat pe un ecran imens, amplasat lângă Cetatea Medievelă.

După victoria de la finalul meciului, Spania a devenit prima echipă națională din istorie care reușește să câștige patru Campionate Europene.

Ana Maria Munteanu Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Sport » Spania, prima echipă națională din istorie care reușește să câștige patru Campionate Europene. Mii de români au urmărit finala EURO 2024