Antena Meniu Search
x

Spectacol total la World Tennis League, în direct la AntenaPLAY. Felix Auger-Aliassime l-a învins pe Nick Kyrgios, Iga Swiatek a trecut de Caroline Garcia

World Tennis League 2022 este prima ediție a unui turneu de tenis care aduce la start 18 dintre cei mai buni jucători ai planetei. Competiția se vede în exclusivitate pe AntenaPLAY, în perioada 19-24 decembrie.

de Redactia Observator

la 19.12.2022, 21:57

Spectacol total la World Tennis League, în direct la AntenaPLAY. Felix Auger-Aliassime l-a învins pe Nick Kyrgios, Iga Swiatek a trecut de Caroline Garcia
- Profimedia

A început nebunia la World Tennis League, competiţie la care participă cei mai buni şi cele mai bune jucătoare de tenis din lume. Competiţia ce se desfăşoară între 19 – 24 decembrie şi poate fi urmărită în direct şi exclusivitate la AntenaPLAY.

Competiţia a debutat în forţă. În prima zi, Bianca Andreescu şi Nick Kyrgios au câştigat meciul de dublu cu Hogler Rune şi Eugenie Bouchard. După, Iga Swiatek a învins-o în două seturi pe Caroline Garcia. Kyrgios nu a mai avut putere să obţină victoria şi la “simplu”, împotriva lui Felix Auger-Aliassime.

Bianca Andreescu, Novak Djokovic și cei mai tari jucători ai lumii fac show în exclusivitate pe AntenaPLAY, în World Tennis League (19-24 decembrie)

World Tennis League 2022 este prima ediție a unui turneu de tenis care aduce la start 18 dintre cei mai buni jucători ai planetei. Competiția este în exclusivitate pe AntenaPLAY, în perioada 19-24 decembrie.  

Pe acelaşi subiect

Cei 18 jucători sunt împărțiți în 4 grupe, numite Falcons, Eagles, Kites și Hawks, iar sportivii din fiecare grupă luptă pentru supremație. Vorbim de staruri ale tenisului mondial, precum Novak Djokovic, Nick Kyrgios, Félix Auger-Aliassime, Holger Rune, Alexander Zverev, Dominic Thiem, Bianca Andreescu, Caroline Garcia, Iga Świątek, Aryna Sabalenka sau Elena Rybakina.

Meciuri precum Novak Djokovic – Nick Kyrgios, Novak Djokovic – Alexander Zverev, Aryna Sabalenka – Iga Świątek sau Paula Badosa – Caroline Garcia vor fi văzute în timp real doar pe AntenaPLAY. Altfel, pe site-urile observatornews.roa1.ro și as.ro, puteți vedea zilnic cele mai importante știri și cele mai tari clipuri video de la competiția de la Dubai. ”Acest turneu este unul extraordinar, nu am dubii. Iubesc să joc în Dubai, am avut multe performanțe aici și îmi plac fanii. E ceva diferit și mă bucur că voi face parte din această competiție”, a spus Novak Djokovic.

Sârbul se pregătește în exclusivitate la AntenaPLAY pentru Australian Open 2023, acolo unde plănuiește să egaleze recordul istoric de Grand Slam-uri câștigate (22), deținut momentan de Rafael Nadal. La Melbourne, Nole, unul dintre cei mai mari jucători pe care i-a văzut tenisul, atacă al zecelea titlu de la Openul australian.

Alături de Novak, îi regăsim pe noul elev al lui Patrick Mouratoglou, Holger Rune, Alexander Zverev (campion olimpic în 2020 și dublu câștigător al Turneului Campionilor), Dominic Thiem (câștigător US Open 2020), sau Grigor Dimitrov (câștigător al Turneului Campionilor 2017).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Spectacol total la World Tennis League, în direct la AntenaPLAY. Felix Auger-Aliassime l-a învins pe Nick Kyrgios, Iga Swiatek a trecut de Caroline Garcia