Antena Meniu Search
x

Video Emma Răducanu, numită membră a Ordinului Imperiului Britanic de către Regele Charles al III-lea

Emma Răducanu a fost numită membră a Ordinului Imperiului Britanic, de către regele Charles al III-lea. Ceremonia în care tenismena a primit acest titlu s-a desfăşurat astăzi, la Castelul Windsor. Emma s-a îmbrăcat într-o rochie neagră acoperită cu dantelă, pe care a combinat-o cu o pălărie. Sportiva cu origini româneşti, care a câştigat US Open anul trecut, a spus că este "extrem de recunoscătoare" pentru onoarea pe care i-a acordat-o suveranul britanic.

de Redactia Observator

la 29.11.2022, 22:51

Vezi și

Emma Răducanu a fost trecută iarna trecută pe lista personalităţilor decorate de regina Elizabeth a II-a de Anul Nou. Sportiva a devenit Membru al Ordinului Imperiului Britanic (MBE), iar ceremonia a avut loc marţi, cu participarea noului suveran al Marii Britanii, Regele Charles al III-lea.

Răducanu, care a fost însoţită la ceremonie de tatăl ei, s-a declarat ”extrem de recunoscătoare” după ce l-a întâlnit pe Regele Charles şi a primit titlul MBE, transmite news.ro.

Emma Răducanu a primit titlul pentru serviciile deosebite aduse Marii Britanii în tenis, ea devenind în 2021 prima jucătoare de tenis britanică învingătoarea într-un concurs de Mare Şlem din ultimele mai bine de patru decenii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Sport » Emma Răducanu, numită membră a Ordinului Imperiului Britanic de către Regele Charles al III-lea