Antena Meniu Search
x

Bianca Andreescu şi Novak Djokovic se văd în exclusivitate pe AntenaPLAY, în World Tennis League

World Tennis League 2022 este prima ediție a unui turneu de tenis care aduce la start 18 dintre cei mai buni jucători ai planetei. Competiția se vede în exclusivitate pe AntenaPLAY, în perioada 19-24 decembrie.

de Redactia Observator

la 19.12.2022, 14:00

Bianca Andreescu şi Novak Djokovic se văd în exclusivitate pe AntenaPLAY, în World Tennis League
Bianca Andreescu şi Novak Djokovic se văd în exclusivitate pe AntenaPLAY, în World Tennis League - Profimedia Images

Cei 18 jucători sunt împărțiți în 4 grupe, numite Falcons, Eagles, Kites și Hawks, iar sportivii din fiecare grupă luptă pentru supremație. Printre numele fiecărei echipe se numără: Novak Djokovic, Nick Kyrgios, Félix Auger-Aliassime, Holger Rune, Alexander Zverev, Dominic Thiem, Bianca Andreescu, Caroline Garcia, Iga Świątek, Aryna Sabalenka sau Elena Rybakina. Meciuri precum Novak Djokovic - Nick Kyrgios, Novak Djokovic - Alexander Zverev, Aryna Sabalenka - Iga Świątek sau Paula Badosa - Caroline Garcia vor fi văzute în timp real doar pe AntenaPLAY.

Totodată, pe siteurile observatornews.ro, a1.ro și as.ro, urmăritorii vor putea vedea zilnic cele mai importante știri și cele mai tari clipuri video de la competiția din Dubai. ”Acest turneu este unul extraordinar, nu am dubii. Iubesc să joc în Dubai, am avut multe performanțe aici și îmi plac fanii. E ceva diferit și mă bucur că voi face parte din această competiție”, a spus Novak Djokovic.

Sârbul se pregătește în exclusivitate la AntenaPLAY pentru Australian Open 2023, acolo unde plănuiește să egaleze recordul istoric de Grand Slam-uri câștigate (22), deținut momentan de Rafael Nadal. La Melbourne, Nole, unul dintre cei mai mari jucători la nivel mondial, atacă al zecelea titlu de la Openul australian.

Alături de Novak, urmăritorii îl vor regăsi pe noul elev al lui Patrick Mouratoglou, Holger Rune, Alexander Zverev (campion olimpic în 2020 și dublu câștigător al Turneului Campionilor), Dominic Thiem (câștigător US Open 2020) sau Grigor Dimitrov (câștigător al Turneului Campionilor 2017). Nick Kyrgios, unul dintre cei mai spectaculoși și talentați jucători din istoria tenisului va putea fi şi el urmărit pe AntenaPLAY.

Iga Swiatek vine în exclusivitate la AntenaPLAY să demonstreze încă o dată de ce este jucătoarea care a uimit tenisul mondial în 2022. Sezonul ei a fost unul de pus în ramă, cu două Grand Slam-uri câștigate, Roland Garros și US Open, dar și cu 37 de victorii consecutive și fotoliul de lider mondial. ”Cel mai mult îmi place când tenisul aduce oamenii la un loc. Este ceva spectaculos. Când va fi combinat cu spectacol și muzică, e și mai bine. Acesta e motivul pentru care de-abia aștept să fiu în acest an la World Tennis League”, a spus Iga Swiatek.

Alături de Swiatek apar alte super-jucătoare, precum Caroline Garcia (câștigătoarea Turneului Campioanelor 2022), Bianca Andreescu (campioană US Open 2019), Elena Rybakina (câștigătoarea Wimbledon 2022), Aryna Sabalenka sau Eugenie Bouchard (finalistă Wimbledon 2014). Turneul are loc la Dubai, pe Coca-Cola Arena, un stadion uriaș cu 17.000 de locuri. Din punct de vedere al tehnologiei, este una dintre cele mai avansate construcții din lume. De acolo, în exclusivitate pe AntenaPLAY, abonaţii AntenaPLAY vor pytea vedea cele mai tari meciuri de tenis de la sfârșit de an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Bianca Andreescu şi Novak Djokovic se văd în exclusivitate pe AntenaPLAY, în World Tennis League