Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sporturi nautice lângă Bucureşti. Wakeboarding e combinaţia perfectă între trei sporturi extreme

Cei care iubesc sporturile pe apă, dar n-au ajuns la mare, şi-au potolit setea de adrenalină lângă Bucureşti. Pe lac, într-o repriză de wakeboarding. Un sport complex şi spectaculos, care combină câte puţin din surf, snowboard şi schi nautic.

de Redactia Observator

la 19.08.2018 , 22:54

Cei care iubesc sporturile pe apă, dar n-au ajuns la mare, şi-au potolit setea de adrenalină lângă Bucureşti. Pe lac, într-o repriză de wakeboarding. Un sport complex şi spectaculos, care combină câte puţin din surf, snowboard şi schi nautic. Bucureştenii care l-au testat deja se gândesc la performanţă. În schimb, cei în căutarea liniştii s-au mulţumit cu o plimbare cu hidrobicicleta.

Wakeboarding "pe cablu"' este un sport care seamănă mult cu snowboarding-ul, doar că sportivii alunecă în viteză pe apă, nu pe zăpadă, în timp ce îşi menţin echilibrul pe o placă. Tractarea se face cu un cablu ancorat de o instalație similară celor care duc schiorii pe vârful muntelui. După doar câteva şedinţe, Andreea ne garantează că pe lac trăieşte senzaţii tari, fără riscuri.

Pentru că vorbim despre un sport extrem, cei care îl practică trebuie să într-o bună condiție fizică și o stare de concentrare continuă. 

Articolul continuă după reclamă

Pe lacul Mogoşoaia, 10 minute de adrenalină costă între 70 şi 100 de lei. Relaxarea e mai ieftină. 

În ambele cazuri, vremea bună este cel mai bun aliat. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Sport » Sporturi nautice lângă Bucureşti. Wakeboarding e combinaţia perfectă între trei sporturi extreme