Antena Meniu Search
x

Steaua ataca Georgia cu "tancul" Piovaccari

Steaua a facut conferinta la Tbilisi si a deschis larg portile la antrenament, ca sa nu-i enerveze iar pe cei de la UEFA. Reghe il trimite in aceasta seara pe Piovaccari ca sa ia la tinta poarta oamenilor lui Uhrin

Vezi și

Steaua ataca Georgia cu tancul Piovaccari. La Tbilisi, fostul elev al lui Uhrin, Nikolic, sta pe banca, dar Reghe nu poate lasa echipa sa joace fara ceilalti doi oameni antrenati de ceh, la Timisoara, Bourceanu si Latovlevici. "Este un meci important pentru noi, dorim foarte mult sa ne calificam si dorim sa facem un meci foarte bun, maine seara”, a afirmat Reghecampf.

Reghe si-a pus elevii in garda. A fost floare la ureche cu Vardar, va fi greu cu Dinamo din Georgia. Este ultimul razboi inainte de play off. Antrenorul o baricadeaza pe campioana cu Szukala si fundasul care sta cu bagajele facute asteptand un transfer, Chiriches. "Pleci daca ne califici", i-a transmis patronul Stelei, de dupa gratii!

"In momentul de fata, intalnim o echipa mult mai puternica decat echipa pe care am eliminat-o in turul 2, o echipa in componenta careia se afla jucatori de valoare, jucatori care ne pot pune probleme daca nu vom face ceea ce facem de obicei.”, a mai adaugat Reghecampf.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Steaua ataca Georgia cu "tancul" Piovaccari