Antena Meniu Search
x

The Guardian: Ronaldo va fi dat în judecată de Manchester United, după acuzaţiile dure ale jucătorului la adresa clubului

Clubul Manchester United a angajat avocaţi pentru a-l da în judecată pe Cristiano Ronaldo pentru încălcarea contractului, după declaraţiile făcute de fotbalist într-un interviu recent, informează The Guardian, citat de news.ro. În acest interviu, portughezul l-a criticat dur pe antrenorul Erik Ten Hag, dar a adus acuzaţii şi la adresa conducerii clubului Manchester United, spunând că nimic nu s-a schimbat la club de la plecarea lui Sir Alex Ferguson.

de Redactia Observator

la 18.11.2022, 15:19

The Guardian: Ronaldo va fi dat în judecată de Manchester United
The Guardian: Ronaldo va fi dat în judecată de Manchester United - Profimedia Images

Publicaţia relatează că este aproape sigur că Ronaldo nu va mai juca pentru United, dar şi că jucătorului i s-ar fi cerut să nu revină la baza de pregătire după Cupa Mondială din Qatar.

Clubul nu a oferit niciun detaliu cu privire la măsurile luate în cazul lui Ronaldo.

“Manchester United a iniţiat în această dimineaţă paşii adecvaţi ca răspuns după interviul recent acordat de Cristiano Ronaldo presei. Nu vom face comentarii suplimentare până la finalizarea acestui proces”, a precizat clubul de fotbal din Marea Britanie într-un comunicat dat publicităţii vineri.

Într-un interviu acordat lui Piers Morgan la Talk TV, Ronaldo a declarat, între altele, că s-a simţit trădat la Manchester United, că proprietarilor nu le pasă de club, că tehnicianul Erik ten Hag nu îl respectă şi că oficialii clubului nu au arătat compasiune atunci când în aprilie jucătorului i-a murit la naştere unlu dintre gemeni.

Pe acelaşi subiect

Ronaldo a supărat conducerea clubului în ultimele luni

Săptămâna trecută, Metro UK nota că Manchester United l-ar putea amenda cu un milion de lire sterline pe jucător, în urma declaraţiilor făcute în interviul acordat jurnalistului Piers Morgan. 

În octombrie, Cristiano Ronaldo a fost amendat cu salariul pe două săptămâni pentru că a refuzat să fie rezervă la meciul cu Tottenham, după ce atacantul a decis să coboare pe tunelul spre vestiare înainte de terminarea jocului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » The Guardian: Ronaldo va fi dat în judecată de Manchester United, după acuzaţiile dure ale jucătorului la adresa clubului