Antena Meniu Search
x

Finalele Ligii Campionilor și Europa League au fost amânate. Decizia oficială luată de UEFA

UEFA a decis să amâne finalele Ligii Campionilor și Europa League. Decizia vine în contextul în care criza cauzată de coronavirus s-a prelungit în țările din Europa.

de Daniel Samoilă

la 23.03.2020, 21:08

Trofeul Ligii Campionilor
Finalele Ligii Campionilor și Europa League au fost amânate. Decizia de ultimă oră din partea UEFA - DPA Images / Jan Woitas via hepta
  • UEFA a decis să amâne finalele Ligii Campionilor și Europa League
  • Decizia vine în contextul în care criza de coronavirus s-a prelungit
  • Campionatul European, amânat pentru 2021

UEFA a decis să amâne finalele Ligii Campionilor și Europa League. Decizia vine în contextul în care criza cauzată de coronavirus s-a prelungit în țările din Europa.

”În urma crizei provocate de COVID-19, UEFA a decis amânarea finalelor proogramate inițial pentru luna mai a acestui an: Finala Ligii Campionilor, Finala Ligii Campionilor la Fotbal Feminin și Finala Europa League”, se arată în comunicatul UEFA.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Campionatul European, amânat un an din cauza Covid-19

Pe lângă competițiile europene de club, și Campionatul European a avut de suferit. UEFA a decis în urmă cu o săptămână să amâne Campionatul European pentru 2021 din cauza crizei de coronavirus.

Țările cu cele mai multe cazuri de Covid-19 sunt Italia și Spania. În Italia sunt peste 63,00 de cazuri și peste 6,000 de decese (cele mai multe din lume), iar în Spania peste 33,000 de cazuri și 2,207 de oameni au încetat din viață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Sport » Finalele Ligii Campionilor și Europa League au fost amânate. Decizia oficială luată de UEFA