Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Uhrin: "Stiu totul despre Steaua!"

"Am antrenat in Romania! Stiu totul despre Steaua!" Cu asta i-a linistit Dusan Uhrin pe suporterii lui Dinamo Tbilisi, cu 24 de ore inaintea meciului impotriva campioanei Romaniei

de Redactia Observator

la 30.07.2013 , 16:36

Dusan Uhrin este idol la Tbilisi! Cehul, cel care a dus-o pe Timisoara in Europa, le-a adus linistea suporterilor georgieni. Le-a spus ca, pentru el, Steaua nu mai are niciun secret. “Stim tot ce este de stiut despre cum joaca ei. Si cred ca si ei stiu totul despre ei, ma cunosc si pe mine, pentru ca am antrenat acolo aproape un an de zile”, a spus Uhrin.

Capitanul Stelei, Bourceanu, atacantul Nikolic si Latovlevici au intrat, toti, pe mana lui Uhrin, la Timisoara. "Normal ca sunt buni, doar au fost elevii mei!", s-a laudat Uhrin.

Gigi Becali l-a vrut la Steaua, in 2010, dar cehul a spus atunci ca nu ar putea lucra niciodata cu asemenea patron. "Si noi jucam foarte ofensiv, ca si Steaua. Ne asteptam la un meci foarte tare, asteptam multi spectatori. Vom vedea ce va fi”, a declarat Dusan Uhrin.

Vezi și

Dinamo Tbilisi a avut spectatori si la antrenamentul oficial. "Steaua e cea mai buna în Romania, dar aici noi facem legea", a amenintat Uhrin junior. "Suntem pregatiti pentru un meci foarte bun, pentru ca Steaua este o echipa extraordinara. Dar jucam acasa si speram sa-i invingem”, a incheiat antrenorul lui Tibilisi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Sport » Uhrin: "Stiu totul despre Steaua!"