Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Christian Eriksen, revenire fabuloasă la 173 de zile după ce a fost resuscitat pe teren la meciul cu Finlanda de la EURO

Christian Eriksen, fotbalistul danez care a avut nevoie de minute în şir de manevre de resuscitare la un meci de la Euro 2020, din 12 iunie, şi-a reluat antrenamentele, miercuri, la 173 de zile după incidentul de pe Stadionul Parken.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 02.12.2021 , 17:13

Christian Eriksen, revenire fabuloasă la 173 de zile după ce a fost resuscitat pe teren la meciul cu Finlanda de la EURO
Christian Eriksen, revenire fabuloasă la 173 de zile după ce a fost resuscitat pe teren la meciul cu Finlanda de la EURO - Profimedia Images/Instagram Christian Eriksen

Christian Eriksen se antrenează în Danemarca, la baza de pregătire a clubului Odense, pentru care a evoluat când era junior. Fotbalistul s-a prezentat la bază la ora 08:00, împreună cu un personal trainer, şi a făcut alergări şi exerciţii cu şi fără minge.

Jucătorul, care are contract cu Inter Milano, nu poate evolua în Italia, deoarece după problema suferită la Euro i s-a implantat un defibrilator subcutanat pentru reglarea ritmului cardiac.

“Suntem încântaţi că Eriksen se menţine în formă cu noi. Am ţinut legătura cu Christian de când a plecat de la noi, astfel că suntem bucuroşi că ne-a cerut permisiunea pentur a se antrena la Adalen”, a declarat directorul sportiv al clubului Odense, Michael Hemmingsen pentru Bt.dk, potrivit Football Italia, scrie news.ro.

Articolul continuă după reclamă

Christian Eriksen are contract cu Inter Milano până în 2024

Eriksen a plecat de la Odense în 2009, când a fost transferat la Ajax Amsterdam pentru 1,5 milioane de euro. Ulterior, el a evoluat pentru Tottenham şi Inter. Cu Inter Milano, fotbalistul are contract până în iunie 2024. Salariul său anual de 7 milioane de euro este acoperit printr-o asigurare FIFA, iar Inter va discuta în următoarele luni viitorul fotbalistului cu Eriksen şi cu reprezentantul acestuia, scrie Football Italia.

Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, la 12 iunie, la meciul Danemarcei cu Finlanda, de pe Stadionul Parken din Copenhaga, din Grupa B de la Euro-2020.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi pregătite variante în caz de blackout?
Observator » Sport » Christian Eriksen, revenire fabuloasă la 173 de zile după ce a fost resuscitat pe teren la meciul cu Finlanda de la EURO