Meniu
Search
x

Video Un meci din campionatul Ucrainei a durat 4 ore. Partida a fost întreruptă în repetate rânduri din cauza alarmelor antiaeriene

Războiul din Ucraina a ajuns în ziua 183, dar ucrainenii mai au timp şi de fotbal. Un meci din campionatul naţional a durat nu mai puţin de 4 ore.

De Redactia Observator la 25.08.2022, 13:55
Vezi și

Partida dintre Rukh Lviv şi Metalist Harkiv, din prima liga ucraineană, a durat 4 ore şi 27 de minute. Totul din pricina alarmelor antiaeriene care sunau fără încetare. Potrivit AFP, meciul a început la ora 15:00 şi s-a terminat la 19:27.

Arbitrii au fost nevoiţi să întrerupă meciul în repetate rânduri. Jucătorii celor două echipe au petrecut 145 de minute în buncăr. Zona nu a fost lovită de rachete, dar oraşul Lviv a fost ţinta mai multor atacuri în ultimele luni aşa că nimeni nu şi-a asumat niciun risc.

Campionatul ucrainean s-a reluat marţi, 23 august, dar meciurile se dispută cu porţile de siguranţă din motive de securitate. Partida de patru ore a fost câştigată în cele din urmă de Metalist Harkiv cu scorul de 2-1.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Un meci din campionatul Ucrainei a durat 4 ore. Partida a fost întreruptă în repetate rânduri din cauza alarmelor antiaeriene

Breaking News

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman