Antena Meniu Search
x

Universitatea Craiova a reziliat contractul cu antrenorul Ivailo Petev

Echipa de fotbal Universitatea Craiova a anunţat, miercuri, pe pagina oficială de Facebook, rezilierea de comun acord a contractului cu antrenorul Ivailo Petev, informează Agerpres.

de Redactia Observator

la 10.04.2024, 18:23

Universitatea Craiova a reziliat contractul cu antrenorul Ivailo Petev
- Inquam Photos / Octav Ganea

"Universitatea Craiova şi antrenorul Ivailo Petev au hotărât astăzi, de comun acord, rezilierea contractului. Kozlic Admir, Adi Adilovic şi Csaba Gabris au semnat, de asemenea, rezilierea contractelor. Le mulţumim tuturor şi le dorim mult succes mai departe!", au anunţat reprezentanţii echipei craiovene.

Ivailo Petev a preluat echipa pe 7 noiembrie 2023

Bulgarul Ivailo Petev a fost numit la conducerea băncii tehnice a echipei Universitatea Craiova la 7 noiembrie 2023, fiind cel de-al patrulea antrenor al echipei din Bănie în acest sezon, după Eugen Neagoe (etapele 1-2), Laurenţiu Reghecampf (etapele 3-9), Corneliu Papură (etapele 10-15). Petev (48 ani), fost mijlocaş, a antrenat printre altele naţionalele Bulgariei şi ale Bosnia-Herţegovina, iar ultima oară a pregătit-o pe Ludogoreţ Razgrad. Tehnicianul bulgar a mai activat la Levski Sofia sau Dinamo Zagreb.

Tehnicianul bulgar a preluat-o pe Universitatea Craiova când aceasta ocupa locul 5 la finalul turului, cu 23 de puncte (6 victorii, 5 egaluri, 4 înfrângeri), şi o lasă pe locul al treilea după trei etape din play-off. Bilanţul lui Petev în Superligă este de 18 meciuri, 9 victorii, 5 egaluri, 4 înfrângeri, golaveraj 30-26. Fatal pentru Petev a fost eliminarea din Cupa României, 0-1, după prelungiri, cu Oţelul Galaţi, săptămâna trecută, la Craiova, în sferturile de finală. Petev mai condusese echipa într-un meci de Cupă, în grupă, câştigat cu 4-0 în faţa Farului Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Sport » Universitatea Craiova a reziliat contractul cu antrenorul Ivailo Petev