Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vicecampioana CFR Cluj a aflat unde joacă returul cu Neman Grodno din preliminariile UEFA Conference League

CFR Cluj, vicecampioana României la fotbal, dă piept cu echipa Neman Grodno, din Belarus, în turul II preliminar din UEFA Conference League.

de Redactia Observator

la 26.06.2024 , 16:35

CFR Cluj se pregăteşte intens pentru meciurile din UEFA Conference League CFR Cluj se pregăteşte intens pentru meciurile din UEFA Conference League - Facebook CFR Cluj

Prima manşă se joacă pe 25 iulie, la Cluj, în timp ce manşa a doua este programată a avea loc pe 1 august, pe terenul formaţiei din Belarus. Însă, cum Belarus este considerată a fi parte din conflictul armat în care sunt implicate Rusia şi Ucraina, echipele din Belarus nu au voie să joace meciurile din cupele europene pe teren propriu.

În aceste condiţii, returul dintre Neman Grodno şi CFR Cluj ar urma să se joace în Ungaria, pe arena celor de la Gyirmót FC Győr. Cei de la Neman Grodno au ales să joace pe micuţa arenă maghiară şi pentru că partida ar urma să se joace fără spectatori.

CFR Cluj pare favorită în confruntarea cu Neman Grodno, dar disputa va fi una extrem de complicată. Unul dintre motive este că Neman Grodno este în plin campionat, competiţia din Belarus disputându-se în sistemul primăvară-toamnă.

Articolul continuă după reclamă

Un alt motiv este că Neman Grodno mizează din plin pe forţa grupului, lotul antrenat de Igor Kovalevich fiind alcătuit, în majoritate covârşitoare, din jucători din Belarus.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Sport » Vicecampioana CFR Cluj a aflat unde joacă returul cu Neman Grodno din preliminariile UEFA Conference League