Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Victor Dican, surpriza pregătită de Mircea Lucescu pentru dubla cu Cipru şi Lituania în absenţa lui Adrian Şut

Naţionala de fotbal a României se pregăteşte pentru dubla cu Cipru şi Lituania din UEFA Nations League, dar o face fără mijlocaşul Adrian Şut, fotbalist care nu a putut onora chemarea la echipa naţională din cauza unor probleme medicale.

de Redactia Observator

la 08.10.2024 , 13:57

Fost internaţional de tineret, Victor Dican a fost chemat în premieră la naţionala de seniori a României Fost internaţional de tineret, Victor Dican a fost chemat în premieră la naţionala de seniori a României - Facebook/ Echipa naţională de fotbal a României

Conform reprezentanţilor Federaţiei Române de Fotbal, Adrian Şut s-a prezentat cu probleme medicale la reunirea lotului, existând informaţii care susţin că fotbalistul campioanei FCSB ar avea o leziune fibrilară.

Selecţionerul Mircea Lucescu a decis ca, în locul lui Adrian Şut, să-l cheme la naţionala mare pe Victor Dican, actualul echipier al formaţiei Farul Constanţa. Dican (23 de ani) este la prima convocare la naţionala de seniori a României, după ce a bifat 13 selecţii la naţionala de tineret a României, în perioada 2021-2023.

Victor Dican se alătură lotului care pregăteşte meciurile cu Cipru şi Lituania din UEFA Nations League. Primul joc se joacă sâmbătă, 12 octombrie, de la 21.45, la Larnaca, în timp ce al doilea joc se joacă marţi, 15 octombrie, ora 21.45, la Kaunas.

Articolul continuă după reclamă

România este lider în grupa de UEFA Nations League, după 3-0 în Kosovo şi 3-1 cu Lituania, şi are nevoie de încă două victorii pentru a se menţine cu şanse mari în lupta pentru câştigarea grupei din UEFA Nations League şi promovarea în eşalonul superior.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Limitaţi accesul copiilor la reţelele sociale?
Observator » Sport » Victor Dican, surpriza pregătită de Mircea Lucescu pentru dubla cu Cipru şi Lituania în absenţa lui Adrian Şut