Antena Meniu Search
x

Vlad Chiricheş a semnat cu FCSB. Fundaşul s-a întors la echipă după 10 ani în străinătate: "Bine ai venit acasă"

Internaţionalul român Vlad Chiricheş a semnat, marţi, un contract cu FCSB. Fundaşul de 33 de ani a fost ultima oară la Cremonese, care a retrogradat în această vară în a doua divizie de fotbal din Italia. 

de Redactia Observator

la 25.07.2023, 16:36

Vlad Chiricheş a semnat cu FCSB. Fundaşul s-a întors la echipă după 10 ani petrecuţi în străinătate: "Bine ai venit acasă"
Vlad Chiricheş a semnat cu FCSB. Fundaşul s-a întors la echipă după 10 ani petrecuţi în străinătate: "Bine ai venit acasă" - Profimedia Images

"Bine ai venit acasă, Vlad Chiricheş! FCSB anunţă că a ajuns la un acord cu Vlad Chiricheş, care va îmbrăca din nou tricoul cu numărul 21 al echipei noastre. Clubul nostru îi urează Bun venit acasă şi să aibă parte de multe succese în tricoul roş-albastru!", au anunţat reprezentanţii echipei FCSB pe pagina oficială de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În vârstă de 33 de ani, Chiricheş a plecat de la Steaua la Tottenham Hotspur în 2013 şi a mai evoluat în aceşti zece ani petrecuţi în străinătate pentru SSC Napoli, US Sassuolo şi US Cremonese.

Pe acelaşi subiect

Chiricheş a fost în vizorul altor trei echipe din Serie A

După despărţirea de Cremonese, echipă ce a retrogradat în sezonul trecut în Serie B, divizia a doua a campionatului de fotbal al Italiei, Chiricheş a fost în vizorul altor trei echipe din Serie A, Cagliari, Hellas Verona şi Lecce, conform presei italiene, scrie Agerpres.

Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, anunţase săptămâna trecută că Vlad Chiricheş ar putea fi transferat în cazul în care echipa pregătită de Elias Charalambous va obţine calificarea în grupele Europa Conference League.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sport » Vlad Chiricheş a semnat cu FCSB. Fundaşul s-a întors la echipă după 10 ani în străinătate: "Bine ai venit acasă"