Antena Meniu Search
x

Xavi Hernandez anunţă că demisionează din funcţia de antrenor al Barcelonei: "Mă gândesc la club mai mult decât la mine"

În urma înfrângerii de sâmbătă, 3-5 cu Villarreal, pe teren propriu, antrenorul echipei de fotbal Barcelona, Xavi Hernandez, a anunțat că va demisiona la finalul sezonului.

de Redactia Observator

la 28.01.2024, 07:40

- Profimedia

Barça a fost învinsă sâmbătă pe teren propriu cu 3-5 în fața lui Villarreal, după un meci extrem de disputat, în care a fost condusă cu 0-2 înainte de a prelua conducerea și de a se prăbuși pe final.

Antrenorul Barcelonei şi-a anunţat demisia

După meci a avut loc o reuniune de criză la Montjuïc între directorii sportivi ai clubului și președintele Joan Laporta. Xavi a vorbit cu managerii săi, iar conferința sa de presă a fost amânată. În momentul în care s-a apropiat de microfon, fostul mijlocaș a surprins pe toată lumea anunțându-și planificata plecare:

"La 30 iunie nu voi continua ca antrenor al Barça, mă gândesc la situația clubului. Clubul are nevoie de o schimbare de dinamică (...) Voi face tot ce pot în aceste luni rămase, încă mai putem avea un sezon bun. Acesta este mesajul pe care aș vrea să îl transmit, cu liniștea de a lua această decizie cu bun simț, gândindu-mă la club mai mult decât la mine", a adăugat Xavi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Xavi Hernandez anunţă că demisionează din funcţia de antrenor al Barcelonei: "Mă gândesc la club mai mult decât la mine"