Antena Meniu Search
x

Video Străini în visul românesc: Poveştile muncitorilor asiatici veniți în România, în căutarea unei vieţi mai bune, la Observator 19.00, cu Alessandra Stoicescu

După plecarea a milioane de români în Occident, acoperim golul lăsat cu muncitori din Orient. Zeci de mii de asiatici s-au mutat de la capătul pământului în România. Constructori, croitori, gropari sau chiar ciobani aduşi din Himalaya în Carpaţi, ca să ne crească oile. Unii sunt apreciaţi, alţii exploataţi, unii rămân o viaţă în ţara noastră, alţii rămân pe drumuri, ai nimănui. Poveştile lor, de mâine seară, în noua serie Observator, Străini în visul românesc.

de Redactia Observator

la 15.04.2021, 13:50

Vezi și

Patron român, angajez muncitori din Asia. Este apelul care a atras în România zeci de mii de angajaţi străini. Constructori, bucătari, croitori şi chiar gropari sau ciobani aduşi din Himalaya să ne crească oile. 

După plecarea a milioane de români în Vest, acoperim cu muncitori din Est golul lăsat pe piaţa muncii. Un cerc vicios în care îşi fac loc şi abuzuri. 

O nouă serie Observator vă prezintă poveştile străinilor pierduţi în visul românesc. Vin de la capătul pământului în ţara noastră, în căutarea unei vieţi mai bune, dar nu întotdeauna primesc ce au visat.

Cum arată România prin ochii lor şi ce avem de învăţat din asta, vedeţi mâine seară, la Observator 19, cu Alessandra Stoicescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Străini în visul românesc » Străini în visul românesc: Poveştile muncitorilor asiatici veniți în România, în căutarea unei vieţi mai bune, la Observator 19.00, cu Alessandra Stoicescu