Antena Meniu Search
x

Video Fabrica de la Ghimbav va produce drone militare pentru Israel. Contractul, semnat cu cei care fabrică piese pentru Iron Dome

Industria Aeronautică Română Ghimbav va produce drone militare pentru Israel. Contractul a fost semnat, iar fabrica românească va primi cu ocazia aceasta şi un transfer de cunoştinţe şi tehnologie.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 29.10.2021, 08:08

Vezi și

Contractul a fost semnat de IAR Ghimbav cu Israel Aerospace Industries, o companie de prestigiu în acest domeniu, care fabrică inclusiv piesele pentru sistemul antirachetă Iron Dome.

Drone tactice militare, produse la Ghimbav

Este vorba despre drone tactice militare care deservesc în special misiunile forţelor terestre. Sunt drone care pot atinge un plafon de zbor de 7.300 de metri şi pot avea o sarcină utilă de 180 de kilograme. Proiectul prevede integrarea la Ghimbav a întregului lanţ de producţie al acestor aeronave militare fără pilot, începând de la proiectare, până la producţia pieselor, integrarea tuturor sistemelor de armament, mentenanţa şi instruirea operatorilor care vor deservi acest sistem de avion fără pilot. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Tehnologie » Fabrica de la Ghimbav va produce drone militare pentru Israel. Contractul, semnat cu cei care fabrică piese pentru Iron Dome