Antena Meniu Search
x

Trucul simplu prin care îţi poţi filma ecranul telefonului iPhone, cu o opţiune ascunsă

Ştiai că poţi filma absolut tot ce îţi apare pe ecranul de iPhone? E un truc simplu, care e posibil datorită unei opţiuni ascunse din sistemul de operare IOS.

Ştiai că poţi filma absolut tot ce îţi apare pe ecranul de iPhone? E un truc simplu, care e posibil datorită unei opţiuni ascunse din sistemul de operare IOS.

Mai întâi, trebuie să te asiguri că ai actualizat telefonul la ultima versiune a sistemului de operare Apple, iOS 11.

Apoi, trebuie să adaugi opţiunea de Înregistrare ecran în Centrul de Control.

Mergi în Configurări > Centru de Control > Personalizare Comenzi

Apoi apasă comanda "+" aflată în dreptul opţiunii "Înregistrare ecran". Odată ce ai făcut asta, opţiunea Înregistrare ecran va fi adăugată în Centru de Control al telefonului tău iPhone.

Cum adaugi opţiunea Înregistrare ecran în Centrul de Control

Cum poţi înregistra ecranul de iPhone

Deschide Centrul de Control, printr-un swipe (glisare) din partea inferioară a ecranului tău. Pe un iPhoneX, în schimb, trebuie să dai swipe în jos din colţul dreapta-sus al ecranului. Pe un iPad, e de ajuns să dai dublu click pe butonul Home.

Vei vedea că a apărut noua opţiune de Înregistrare ecran. Apasă icoana şi îţi va apărea o numărătoare inversă de 3 secunde, apoi telefonul începe să filmeze ecranul.

Pentru a capta şi sunet în timp ce înregistrezi, ţine degetul apăsat pe icoana Înregistrare ecran şi-ţi va apărea opţiunea suplimentară "Audio Microfon".

Cum filmezi ecranul unui telefon iPhone

Pentru a opri înregistrarea, deschide Centrul de Control şi apasă cercul roşu. Alternativ, apasă bara roşie din partea superioară a ecranului tău şi apasă Stop.

Odată ce ai terminat înregistrarea, vei putea să o vizionezi din aplicaţia "Poze".

Atenţie însă ce înregistrezi! Nu e recomandabil să captezi conţinut cu copyright, pentru că e ilegal. Iar dacă vrei să înregistrezi o conversaţie, e bine să ai acceptul persoanei cu care faci schimbul de mesaje.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Tehnologie » Trucul simplu prin care îţi poţi filma ecranul telefonului iPhone, cu o opţiune ascunsă