Antena Meniu Search
x

Realme anunţă seria 9 Pro, echipată cu cameră foto Sony IMX766 și sistem dual de stabilizare a imaginii

Realme, producătorul de smartphone-uri și produse AIoT cu cea mai rapidă creștere din lume, lansează astăzi seria realme 9 la nivel global.

de Redactia Observator

la 17.02.2022, 16:01

Realme anunţă seria 9 Pro, echipată cu cameră foto Sony IMX766 și sistem dual de stabilizare a imaginii
- Profimedia

Astfel, noua serie este prima din lume care folosește în segmentul mid-range senzorul foto Sony IMX766 cu stabilizare dublă de imagine, notează Mediafax. De asemenea, noua serie adoptă un design Light Shift “Chameleon”, procesor Dimenisty 920 5G și un display Ultra Smooth cu 90Hz. realme 9 Pro+ este în același timp și primul smartphone din 2022 cu interfața proprietară UI 3.0 bazată pe Android 12. Seria realme 9 include modelele realme 9 Pro, realme 9 Pro+ şi realme 9i.

Cameră flagship pe un telefon mid-range

Realme 9 Pro+ este un model ce adoptă cel mai bun senzor foto din segment. Echipat cu tehnologia ProLight Imaging și folosind senzorul Sony IMX766 cu stabilizare optică duală, EIS și AI Noise Cancellation 3.0, realme 9 Pro+ oferă cea mai bună calitate a imaginii dintre toate smartphone-urile din gama mid-range, calitate comparabilă cu cea a telefoanelor premium mult mai scumpe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Tehnologie » Realme anunţă seria 9 Pro, echipată cu cameră foto Sony IMX766 și sistem dual de stabilizare a imaginii