Antena Meniu Search
x

Cum arată noul Samsung Galaxy 10. Preţ şi data de lansare

După câteva luni de la anunţul din partea Samsung în care compania a recunoscut că lucrează la un nou smartphone, de această dată pliabil, a fost făcută publică şi data de lansare estimativă a Samsung Galaxy 10.

După câteva luni de la anunţul din partea Samsung în care compania a recunoscut că lucrează la un nou smartphone, de această dată pliabil, a fost făcută publică şi data de lansare estimativă a Samsung Galaxy 10.

Preşedintele diviziei mobile a Samsung, Dj Koh, a dezvăluit şi alte surprize referitoare la noul dispozitiv pliabil.

Samsung Galaxy 10 data de lansare

Deşi s-a spus în repetate rânduri că Samsung Galaxy 10 va fi lansat în 2019, primul telefon pliabil al celor de la Samsung va urma să îşi facă debutul chiar în acest an, undeva în cursul lunii noiembrie.

Pe acelaşi subiect

DJ Koh, CEO-ul diviziei de mobile a companiei Samsung, a confirmat că firma va lansa telefonul pliabil spre finalul anului. Acesta a adăugat faptul că este momentul ca Samsung să lanseze un dispozitiv pliabil, în urma mai multor sondaje făcute de clienţi care au dovedit că există o piaţă pentru acest tip de smartphone.

Acesta a adăugat că e timpul ca Samsung să livreze un dispozitiv pliabil, după ce mai multe sondaje făcute cu clienții au arătat că există o piață pentru acest tip de smartphone.

Astfel, nu trebuie să fie o surpriză foarte mare faptul că Samsung a decis să lanseze noul Samsung Galaxy 10 în următoarele luni. O dată de lansare precisă nu a fost anunţată până în acest moment, însă Koh a declarat că noul smartphone ar putea fi dezvăluit la Samsung Developers Conference. Evenimentul are loc pe 7-8 noiembrie, în San Francisco.

Samsung Galaxy 10 preţ şi specificaţii

Samsung Galaxy 10 va oferi o experienţă similară unei tablete în momentul în care va fid esfăcut de utilizatori, dar va include şi alte inovaţii importante integrate de către cei de la Samsung.

Preşedintele diviziei mobile, DJ Koh a anunţat că Samsung Galaxy 10 va oferi unele funcţii, în aparenţă simple, pentru folosirea anumitor aplicaţii, vizualizarea de notificări, etc., dar pentru navigare pe internet va fi necesară deschiderea sa, experienţa în format pliat nefiind destul de bună pentru aşa ceva.

Prezentat în diverse zvonuri şi imagini, noul Samsung Galaxy 10 arată faptul că va avea şi un ecran în carcasă, lucru confirmat de asemenea de DJ Koh.

Preţul pentru care Samsung Galaxy 10 va putea fi achiziţionat se zvoneşte a fi cuprins între 1500-2000 de dolari, dar un anunţ în acest caz nu a fost făcut încă în mod oficial.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Tehnologie » Cum arată noul Samsung Galaxy 10. Preţ şi data de lansare