Antena Meniu Search
x

Primele imagini oficiale cu iPhone XS şi data de lansare

Compania a certificat oficial pentru vânzare noul iPhone XS, iar prezentarea la nivel global va avea loc în perioada imediat următoare, data oficială de lansare pentru noua gamă de smartphone-uri iPhone XS fiind 12 septembrie.  

Apple face ultimele pregătiri înainte de lansarea noilor modele iPhone. Compania a certificat oficial pentru vânzare noul iPhone XS, iar prezentarea la nivel global va avea loc în perioada imediat următoare, data oficială de lansare pentru noua gamă de smartphone-uri iPhone XS fiind 12 septembrie.  

Autorităţile din China au verificat deja noile modele de smartphone-uri, iar americanii le vor lansa în data de 12 septembrie 2018.

Iphone XS a fost certificat oficial pentru vânzare

Compania Apple are obligaţia de a-şi certifica toate telefoanele care ar urma să fie puse în vânzare pe pieţele globale. Dintre ţările în care noul iPhone XS trebuie trimis pentru verificare, între care SUA, China, Canada, etc., chinezii au fost primii care au dezvăluit faptul că noile smartphone-uri vor fi lansate curând.

De fiecare dată când Apple a certificat un nou produs în China, lansarea a avut loc la câteva săptămâni din acel punct. Astfel, seria iPhone XS este aşteptată pentru lansare în data de 21 septembrie.

Până în prezent, iPhone XS nu a mai fost certificat pentru lansare în vreo altă ţară, însă compania Apple a înregistrat telefoanele pentru vânzare (împreună cu iPhone 8S) în zona economică Eurasiatică, în urmă cu câteva săptămâni bune. Astfel, noile modele ale iPhone XS si iPhone 8S ar putea fi puse în vânzare chiar in cursul acestei luni, potrivit Idevice.

iPhone XS preţ şi caracteristici

iPhone XS este o serie formată din două modele de telefoane mobile, unul cu ecran care are diagonala de 5.8 inch şi unul care are diagonala de 6.5 inch. Acestea ar urma să ajungă pe piaţă împreună cu un al treilea model, iPhone 8S, care are diagonala de 6.1 inch.

În prezent, iPhone 8 are un ecran de 4,7 inch, Iphone 8 Plus de 5,5 inch iar iPhone X are ecranul de 5,8 inci.

Lansarea iPhone XS şi a iPhone 8S este aşteptată în Romania pe data de 28 septembrie, asta dacă nu cumva compania Apple îşi va schimba planurile în comparaţie cu ceea ce s-a întâmplat anul trecut. 

Preţul noilor telefoane din gama iPhone XS rămâne în continuare necunoscută, mai multe detalii fiind dezvăluite chiar în data de 12 septembrie, când va avea loc lansarea oficială. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Tehnologie » Primele imagini oficiale cu iPhone XS şi data de lansare